Etta LKV - Haaveista totta

Myymässä

Kodinvaihto on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Ammattitaitoinen välittäjä on paitsi luotettava, myös tehokas ja puolueeton. Avoimuus ja henkilökohtaisuus koko prosessin aikana on mielestämme tärkein tekijä silloin, kun luotat käsiimme ehkäpä jopa elämäsi tärkeimmän omaisuutesi. Meille on kunnia-asia olla luottamuksesi ja kotisi arvoinen.

Tämä kaikki sisältyy välityspalkkiotarjoukseen

1. Toimeksianto ja taustatyöt

Laadimme toimeksiantosopimuksen huolella ja ammattitaidolla. Teemme myyntiin liittyvät taustatyöt ja selvitämme, sekä tilaamme kaikki myyntiä varten tarvittavat dokumentit.

2. Kuvausjärjestelyt

Käytämme runsaasti aikaa kuvauksen etukäteissuunnitteluun ja tiimimme huolehtii kuvauspäivänä siitä, että kodistasi otetaan mahdollisimman laadukkaat ja realistiset kuvat. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

Käytössämme on myös kaikki nykyaikaiset lisäpalvelut myynnin tueksi: videokuvaus, tyhjien asuntojen virtuaalikalustus, sekä ilmakuvaus.

3. Kohteen julkaisu ja markkinointi

Teemme kodillesi yksilöllisen markkinointisuunnitelman ja käytämme koko tiimin kontaktiverkostoa sopivan ostajan löytymiseen. Olemme aktiivisia markkinoinnin suhteen sosiaalisessa mediassa, sekä printissä.

4. Henkilökohtainen yhteydenpito

Pidämme sinut ajan tasalla ja olemme yhteydessä säännöllisesti. Lupaamme olla tavoitettavissa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä myynnin aikana.

5. Esittelyt ja myyntityö

Sovimme asuntoesittelyt aina kanssasi henkilökohtaisesti ja arvostamme myös omaa aikaasi. Hoidamme tarjousneuvottelut avoimesti, huolella ja läpinäkyvästi.

6. Asuntokaupat

Onneksi olkoon! Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ja muut työt puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää pakata muuttolaatikot ja suunnata katseet kohti tulevaa.

Tilaa ilmainen arviokäynti