Etta LKV - Haaveista totta

Meidän tarinamme

Etta_meidäntarinamme

Hyvien hetkien välittäjä

Etta syntyi intohimosta kotien ja uusien alkujen ympärille. Ensimmäisen kerran avasimme ovet ovet 1.2.2019, mutta taustalla on silti yhteensä vuosikymmenien kokemus asuntokaupasta Turun alueella. Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä, jossa katsomme yhdessä samaan suuntaan ja uskomme yhteiseen päämäärään.

Olemme poimineet välittäjiksemme alan parhaimpia tekijöitä. Heitä, joita asiakkaat suosittelevat varauksetta ystävilleen ja tuttavilleen. Jotta sinä asiakkaanamme saisit kodistasi parhaan mahdollisen hinnan ja asunnonvaihtosi sujuisi tehokkaasti, olemme koonneet taustalle myös ammattitaitoisen tiimin, joka huolehtii kotisi valmistautumisesta myyntiä varten. Meille jokainen koti on yhtä tärkeä ja yhden välittäjän sijasta lupaamme antaa koko tiimin osaamisen ja kontaktit käyttöösi.

Pidämme tärkeimpinä asioina toiminnassamme yhteistä luottamusta, asiakkaan kuuntelemista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden, sekä yhteistyökumppaneiden suuntaan. Uskomme vahvasti yhteen hiileen puhaltamiseen ja meille on kunnia olla kotisi ja luottamuksesi arvoinen. Haluamme auttaa jokaista meihin luottanutta asiakasta onnistumaan muutosten läpiviennissä, joita vanhan kodin myyminen ja uuden löytyminen tuovat tullessaan.

Noudatamme hyvää välitystapaa ja edellytämme sitä kaikilta, jotka tekevät töitä tiimissämme. Haaveista totta. Näin me ajattelemme paitsi Ettasta, myös sinun unelmastasi kodinvaihtoon liittyen.