Etta LKV - Haaveista totta

Asunnon myynti Turku – kokonaisvaltaista palvelua

Onko asuntosi myynti ajankohtaista?

Kodinvaihto on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Ammattitaitoinen välittäjä on paitsi luotettava, myös tehokas ja puolueeton. 

Avoimuus ja henkilökohtaisuus koko prosessin aikana on mielestämme tärkein tekijä silloin, kun luotat käsiimme ehkäpä jopa elämäsi tärkeimmän omaisuutesi. Meille on kunnia-asia olla luottamuksesi ja kotisi arvoinen.

Tutustu meihin

Sirpa Sobral
Kirsi Pursiainen
Johanna Willberg
Sanna Havia
Tanja Lautkankare
Tarja Juusela
Tiina Rundelin

Asunnon myynti Turku – Tämä kaikki sisältyy välityspalkkiotarjoukseen

1. Toimeksianto ja taustatyöt

Laadimme toimeksiantosopimuksen huolella ja ammattitaidolla. Teemme myyntiin liittyvät taustatyöt ja selvitämme, sekä tilaamme kaikki myyntiä varten tarvittavat dokumentit.

2. Kuvausjärjestelyt

Käytämme runsaasti aikaa kuvauksen etukäteissuunnitteluun ja tiimimme huolehtii kuvauspäivänä siitä, että kodistasi otetaan mahdollisimman laadukkaat ja realistiset kuvat. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

Käytössämme on myös kaikki nykyaikaiset lisäpalvelut myynnin tueksi: videokuvaus, tyhjien asuntojen virtuaalikalustus, sekä ilmakuvaus.

3. Kohteen julkaisu ja markkinointi

Teemme kodillesi yksilöllisen markkinointisuunnitelman ja käytämme koko tiimin kontaktiverkostoa sopivan ostajan löytymiseen. Olemme aktiivisia markkinoinnin suhteen sosiaalisessa mediassa, sekä printissä.

4. Henkilökohtainen yhteydenpito

Pidämme sinut ajan tasalla ja olemme yhteydessä säännöllisesti. Lupaamme olla tavoitettavissa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä myynnin aikana.

5. Esittelyt ja myyntityö

Sovimme asuntoesittelyt aina kanssasi henkilökohtaisesti ja arvostamme myös omaa aikaasi. Hoidamme tarjousneuvottelut avoimesti, huolella ja läpinäkyvästi.

6. Asuntokaupat

Onneksi olkoon! Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ja muut työt puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää pakata muuttolaatikot ja suunnata katseet kohti tulevaa.

Varaa ilmainen arviokäynti

Arviokäyntimme on aina maksuton. Arviokäynnillä annamme suullisen arvion kotisi realistisesta myyntihinnasta ja odotetusta myyntiajasta. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, emmekä anna epärealistista arviota vain siksi, että toivoisimme sinun valitsevan juuri meidät kotisi välittäjäksi. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ja toimia ammattimaisesti joka tilanteessa.

Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku
p. 040 147 3322
info@ettalkv.fi
Y-tunnus 2960432-6

Hinnasto

Jotta sinä asiakkaanamme saisit kodistasi parhaan mahdollisen hinnan, teemme kaikkemme, että lopputulos on onnistunut. Välityspalkkiosta ja sopimuksen sisällöstä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

Tutustu hinnastoon