Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Tarja Juusela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Vuosien kokemus Turun seudun asuntomarkkinasta on tehnyt Tarjasta todellisen asumisen ammattilaisen. Hän on nähnyt monenlaiset elämäntilanteet ja päässyt mukaan haastaviinkin kohteisiin, joiden myötä asiantuntemus on kasvanut entisestään. Tarjan monipuolinen osaaminen, sekä helposti lähestyttävä persoona on saanut monet asiakkaat palaamaan hänen luokseen yhä uudelleen.

Iloinen ja positiivinen asenne, niin työtä kuin elämää kohtaan muutenkin, ovat ehdottomasti Naantalissa asuvan Tarjan vahvuuksia. Hänen mielestään sovituissa asioissa pysyminen, sekä säännöllinen yhteydenpito ovat itsestäänselvyyksiä ja hän haluaa asiakkaidensa tietävän koko ajan missä mennään. Tarja pitääkin luottamusta ja rehellisyyttä erittäin tärkeinä ominaisuuksina välittäjän työssä, sillä hän kunnioittaa paitsi asiakkaita henkilönä, myös arvokasta omaisuutta, jonka parissa hän saa työskennellä.

Tarjan kontaktiverkosto on kasvanut vuosien varrella todella laajaksi, joten myös hänen asiakkaat pääsevät nauttimaan sen tuomista hyödyistä. Tarja nauttii itsensä haastamisesta ja tekee mielellään töitä sekä itsenäisesti, että tiimissä, jossa jokainen voi oppia toisiltaan jotakin uutta. Jatkuva halu kehittyä näkyy Tarjan poikkeuksellisen vahvassa työmoraalissa ja intohimossa kiinteistönvälittäjän työtä kohtaan.

Tarja Juusela
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT