Etta LKV - Haaveista totta

Rakennuttajille

Tarjoamme rakennuttajille tehokasta ja ammattitaitoista palvelupakettia. Olemme mielellämme mukana hankkeessa alusta alkaen ja työstämme sitä yhdessä aina kohteiden kauppoihin ja luovutukseen saakka.

Kokemuksemme mukaan henkilökohtainen yhteydenpito ja luottamuksellinen yhteistyö ovat uudiskohteiden myynnissä kaiken perusta. Olemme olleet mukana lukuisissa rakennushankkeissa ja annamme tottakai kaiken kokemuksen myös sinun ja yrityksesi käyttöön. Autamme mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja hoidamme tarkasti myös kaikki uudiskohteen myyntiin liittyvät juridiset yksityiskohdat. 

Rakennuttajille suunnattu kokonaisvaltainen palvelupaketti sisältää:

1. Laadukkaat 3D kuvat

2. Tehokkaan markkinointisuunnitelman

3. WWW-sivuston ja kohteen visuaalisen ilmeen suunnittelun

4. Tyylikkäät myyntiesitteet

5. Selkeät ja yritysilmeen mukaiset työmaakyltit

6. Sisustussuunnittelun

Voimme myös räätälöidä juuri tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Käytämme hankkeiden kokonaisuuksissa vain luotettaviksi ja ammattitaitoisiksi todettuja yhteistyökumppaneita, joiden työn jäljestä olemme vakuuttuneita.

Kysy lisää ja ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme Turun alueen rakennuttajille suunnatuista palveluista tarkemmin. Tavoitat meidät sähköpostilla info@ettalkv.fi tai tottakai myös puhelimitse numerosta 040 147 3322.