Etta lkv - Haaveista totta

Rakennuttajille

Tarjoamme rakennuttajille tehokasta ja ammattitaitoista palvelupakettia. Olemme mielellämme mukana hankkeessa alusta alkaen ja työstämme sitä yhdessä aina kohteiden kauppoihin ja luovutukseen saakka.

Kokemuksemme mukaan henkilökohtainen yhteydenpito ja luottamuksellinen yhteistyö ovat uudiskohteiden myynnissä kaiken perusta. Olemme olleet mukana lukuisissa rakennushankkeissa ja annamme tottakai kaiken kokemuksen myös sinun ja yrityksesi käyttöön. Autamme mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja hoidamme tarkasti myös kaikki uudiskohteen myyntiin liittyvät juridiset yksityiskohdat.

Rakennuttajille suunnattu kokonaisvaltainen palvelupaketti sisältää:

1

Laadukkaat 3D kuvat

2

Tehokkaan markkinointisuunnitelman

3

WWW-sivuston ja kohteen visuaalisen ilmeen suunnittelun

4

Tyylikkäät myyntiesitteet

5

Selkeät ja yritysilmeen mukaiset työmaakyltit

6

Sisustussuunnittelun

Voimme myös räätälöidä juuri tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Käytämme hankkeiden kokonaisuuksissa vain luotettaviksi ja ammattitaitoisiksi todettuja yhteistyökumppaneita, joiden työn jäljestä olemme vakuuttuneita.

Kysy lisää ja ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme Turun alueen rakennuttajille suunnatuista palveluista tarkemmin. Tavoitat meidät sähköpostilla info@ettalkv.fi tai tottakai myös puhelimitse numerosta 040 147 3322.

Kohteiden sisustussuunnittelu

Autamme kohteiden sisustussuunnittelussa alusta loppuun asti. Suunnittelupalvelut ovat aina räätälöitävissä ja muokattavissa tarpeen mukaan. Usein kokeneen välittäjän ja vahvan visuaalisen silmän omaavan henkilön on helpompi kertoa, mitkä materiaalit tai millainen värimaailma uusiin koteihin kannattaa valita, jotta se saisi houkuteltua mahdollisimman monia potentiaalisia ostajia. Rakennuttajien yhteistyösuunnittelijana toimii Johanna Hansén, jolla on kokemusta useista erilaisista uudiskohteista ja rakennushankkeista paitsi välittäjän, myös sisustussuunnittelijan näkökulmasta.

Usein myös yksityisasiakkaat kaipaavat ideoita ja ammattilaisen näkemystä oman uuden kodin tunnelman rakentamiseen ja materiaalien valintaan. Ehkä etsit ammattilaista avuksi materiaalien tai tekstiileiden valinnassa, värimaailman rakentamisessa tai yksittäisen huoneen kalustesuunnittelussa. Tarjoamme asiakkaillemme sisustuskonsultaatiopakettia, joka sisältää kahden tunnin konsultaatiokäynnin ja yhteenvedon tuote- ja materiaalitietoineen. Myös laajemmat suunnitteluprojektit hoituvat luonnollisesti kauttamme. Yksityishenkilöiden yhteistyösuunnittelijana toimii Jutta Karihtala, jolla on vahva näkemys ja osaaminen erilaisten kotien sisustussuunnittelusta ja kodin pintamateriaaleista.

Kahden tunnin sisustuskonsultaatio Varsinais-Suomen alueella: 350 eur, sis. alv 24% Sisustussuunnittelu uuteen tai remontoitavaan kohteeseen: tarjouksen mukaan.