Etta LKV - Haaveista totta

Kiinteistönvälitys Parainen – Etta LKV tuntee Paraisen asuntomarkkinat

Harkitsetko asunnon ostamista tai asuntosi myyntiä Paraisilta? Kodinvaihto on yksi elämän suurimmista päätöksistä, ja meidän tiimimme on erikoistunut tarjoamaan ammattitaitoista, luotettavaa palvelua ja puolueetonta palvelua niin myyjille kuin ostajillekin.

Tunnemme Paraisen asuntomarkkinat vuosikymmenten kokemuksella. Ystävällinen ja avoin kaupunki tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja, joiden valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – olipa kyseessä sitten ensiasunnon ostajat tai suurempaa perheasuntoa etsivät.

Kiinteistönvälittäjät Parainen – tutustu asiantuntijoihimme

Sirpa Sobral
Kirsi Pursiainen
Johanna Willberg
Sanna Havia
Tanja Lautkankare
Tarja Juusela
Tiina Rundelin

Parainen asuinalueena

Parainen, tunnettu myös nimellä Pargas, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua merellisessä ympäristössä samalla nauttien kaupungin monipuolisista palveluista. Täällä yhdistyvät luonnon kauneus ja modernin kaupunkielämän mukavuudet. Paraisilla sijaitsevat kiinteistöt tarjoavat upeita näkymiä saaristoon ja merelle, luoden idyllisen ympäristön niin loma-asunnolle kuin pysyvälle kodillekin. Alueen vilkas kulttuurielämä, monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja hyvät liikenneyhteydet tekevät Paraisista houkuttelevan kohteen niin perheille kuin lomailijoillekin. Kiinteistönvälitystoimistomme auttaa löytämään unelmiesi kodin tästä viehättävästä ja elinvoimaisesta kaupungista.

Parainen luonto

Haaveista totta – Tämä kaikki sisältyy välityspalkkiotarjoukseen

  • Toimeksianto ja taustatyöt. Teemme myyntiin liittyvät taustatyöt ja selvitämme, sekä tilaamme kaikki myyntiä varten tarvittavat dokumentit. 
  • Kuvausjärjestelyt. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa. 
  • Kohteen julkaisu ja markkinointi. Olemme aktiivisia markkinoinnin suhteen sosiaalisessa mediassa, sekä printissä. 
  • Henkilökohtainen yhteydenpito. Pidämme sinut ajan tasalla ja olemme yhteydessä säännöllisesti. 
  • Esittelyt ja myyntityö. Hoidamme tarjousneuvottelut avoimesti, huolella ja läpinäkyvästi. 
  • Asuntokaupat. Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ja muut työt puolestasi.

Varaa ilmainen arviokäynti

Arviokäyntimme on aina maksuton. Arviokäynnillä annamme suullisen arvion kotisi realistisesta myyntihinnasta ja odotetusta myyntiajasta. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, emmekä anna epärealistista arviota vain siksi, että toivoisimme sinun valitsevan juuri meidät kotisi välittäjäksi. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ja toimia ammattimaisesti joka tilanteessa.

Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku
p. 040 147 3322
info@ettalkv.fi
Y-tunnus 2960432-6

Hinnasto

Jotta sinä asiakkaanamme saisit kodistasi parhaan mahdollisen hinnan, teemme kaikkemme, että lopputulos on onnistunut. Välityspalkkiosta ja sopimuksen sisällöstä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

Tutustu hinnastoon