Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Tanja Lautkankare

Asuntomyyjä, KiLAT

Asuminen, rakentaminen ja kodit ovat olleet Tanjan intohimo jo pienestä pitäen. Oman talon rakentaminen veikin hänet aikanaan talomyynnin pariin, jossa hän on saanut auttaa lukuisia uutta omaa kotia rakennuttavia asiakkaita. Monipuolinen osaaminen myynnistä, rakennustekniikasta, -materiaaleista ja projektinhallinnasta aina tontin valinnasta avainten luovutukseen onkin ehdottomasti Tanjan vahvuuksia.

Kaarinassa perheensä kanssa asuva Tanja on luonteeltaan periksiantamaton, positiivinen ja aurinkoinen, josta myös asiakkaat hänet muistavat. Hän ei jätä koskaan asioita puolitiehen ja haluaa haastaa myös itseään joka kerta parempiin tuloksiin. Ihmisten kanssa käydyt keskustelut ja heidän elämässään mukana oleminen tärkeiden asioiden äärellä on tuonut työlle merkityksellisyyttä ja hän kokeekin, että on etuoikeutettu saadessaan tehdä päivittäin töitä kotien ja niiden asukkaiden parissa.

Tanja saa virtaa ympärillä olevista ihmisistä ja häntä tuskin tapaat koskaan huonolla tuulella. Tanjan asiakkaat saavatkin nauttia paitsi hänen valovoimaisesta ja hyväntuulisesta persoonastaan, myös siitä, että hän haluaa joka kerta pyrkiä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Tärkein kiitos tehdystä työstä onkin Tanjan mielestä nimenomaan se, kun asiakas kokee saaneensa pikkuisen enemmän kuin odotti.

Tanja Lautkankare
Asuntomyyjä, KiLAT