Etta LKV - Haaveista totta

Kiinteistönvälitys Naantali – Etta LKV tuntee Naantalin asuntomarkkinat

Harkitsetko asunnon ostamista tai asuntosi myyntiä Naantalista? Kodinvaihto on yksi elämän suurimmista päätöksistä, ja meidän tiimimme on erikoistunut tarjoamaan ammattitaitoista, luotettavaa palvelua ja puolueetonta palvelua niin myyjille kuin ostajillekin.

Tunnemme Naantalin asuntomarkkinat vuosikymmenten kokemuksella. Ystävällinen ja avoin kaupunki tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja, joiden valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – olipa kyseessä sitten ensiasunnon ostajat tai suurempaa perheasuntoa etsivät.

Kiinteistönvälittäjät Naantali – tutustu asiantuntijoihimme

Sirpa Sobral
Kirsi Pursiainen
Johanna Willberg
Sanna Havia
Tanja Lautkankare
Tarja Juusela
Tiina Rundelin

Naantali asuinalueena

Naantali on viehättävä rannikkokaupunki, joka sijaitsee Aurajoen suulla Turun saaristossa. Tunnetaan erityisesti historiallisesta vanhastakaupungistaan ja idyllisistä puutaloistaan, Naantali tarjoaa ainutlaatuisen asuinalueen niille, jotka arvostavat perinteistä tunnelmaa ja meren läheisyyttä. Kaupunki on myös koti Suomen suosituimmalle matkailukohteelle, Muumimaailmalle, joka houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä. Monipuolinen kulttuuritarjonta, kauniit luontokohteet ja hyvät palvelut tekevät Naantalista houkuttelevan asuinpaikan niin paikallisille kuin uusille asukkaillekin. Tervetuloa tutustumaan Naantaliin, jossa yhdistyvät merellinen idylli ja moderni elämäntyyli!

Naantalin vanha kaupunki

Haaveista totta – Tämä kaikki sisältyy välityspalkkiotarjoukseen

  • Toimeksianto ja taustatyöt. Teemme myyntiin liittyvät taustatyöt ja selvitämme, sekä tilaamme kaikki myyntiä varten tarvittavat dokumentit. 
  • Kuvausjärjestelyt. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa. 
  • Kohteen julkaisu ja markkinointi. Olemme aktiivisia markkinoinnin suhteen sosiaalisessa mediassa, sekä printissä. 
  • Henkilökohtainen yhteydenpito. Pidämme sinut ajan tasalla ja olemme yhteydessä säännöllisesti. 
  • Esittelyt ja myyntityö. Hoidamme tarjousneuvottelut avoimesti, huolella ja läpinäkyvästi. 
  • Asuntokaupat. Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ja muut työt puolestasi.

Varaa ilmainen arviokäynti

Arviokäyntimme on aina maksuton. Arviokäynnillä annamme suullisen arvion kotisi realistisesta myyntihinnasta ja odotetusta myyntiajasta. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, emmekä anna epärealistista arviota vain siksi, että toivoisimme sinun valitsevan juuri meidät kotisi välittäjäksi. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ja toimia ammattimaisesti joka tilanteessa.

Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku
p. 040 147 3322
info@ettalkv.fi
Y-tunnus 2960432-6

Hinnasto

Jotta sinä asiakkaanamme saisit kodistasi parhaan mahdollisen hinnan, teemme kaikkemme, että lopputulos on onnistunut. Välityspalkkiosta ja sopimuksen sisällöstä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

Tutustu hinnastoon

Turku asuinalueena

Tervetuloa Turkuun, Suomen vanhimpaan kaupunkiin, jossa historia ja nykyaika kohtaavat sulassa sovussa. Turku tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja aina idyllisistä vanhoista puutaloalueista moderneihin kerrostaloihin. Kaupungin vilkas kulttuurielämä, merellinen sijainti ja vehreät puistot tekevät siitä houkuttelevan asuinpaikan. Turku on myös tunnettu hyvistä kouluistaan ja laadukkaista palveluistaan, mikä tekee siitä ihanteellisen kaupungin niin perheille kuin uraansa rakentavillekin. Ota askel kohti uutta kotia Turussa, jossa yhdistyvät kaupungin sydämellisyys ja modernin elämän mukavuudet.

Tunnemme Turun asuntomarkkinat vuosikymmenten kokemuksella. Ystävällinen ja avoin kaupunki tarjoaa monipuolisia asumisvaihtoehtoja, joiden valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – olipa kyseessä sitten ensiasunnon ostajat tai suurempaa perheasuntoa etsivät.