Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Kirsi Pursiainen

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Kirsi on yksi Turun alueen monipuolisimman kokemuksen omaavista välittäjistä. Rakennuspiirtäjänä ja kiintokalusteiden suunnittelijana hän on päässyt näkemään suomalaisten kotien tarpeet ja asumiseen liittyvät muutokset vuosien varrella jo ennen välittäjäksi ryhtymistä. Vaikka Kirsi on toiminut kotien parissa jo 1980-luvun lopusta alkaen, hän löytää edelleen jokaisesta työpäivästä jotakin uutta ja inspiroivaa. Hän innostuu erilaisista kohteista ja osaa poimia niistä jokaisesta parhaat puolet esiin ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten kerrostalohuoneisto keskustassa tai vapaa-ajan asunto meren äärellä, Kirsiltä löytyy kokemusta ja asiantuntemusta niihin jokaiseen.

Iloinen ja positiivinen asenne elämään on yksi Kirsin vahvuuksista ja jatkuva kehittyminen laaja-alaisesti erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa on hänelle todellinen intohimo. Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon lisäksi Kirsiltä löytyy lisäksi mm. isännöitsijän pätevyys. Kirsi kokee elävänsä tässä ammatissa omaa unelmaansa ja se näkyy tottakai myös asiakkaille. Useamman vuoden kokemus uudiskohteiden parissa on tehnyt hänestä myös vahvan osaajan rakennuttajien keskuudessa ja monipuolisen asiantuntemuksen vuoksi hän saakin jatkuvasti kiitosta yhteistyökumppaneiltaan ja asiakkailtaan.

Asiakkaat kuvailevat Kirsiä helposti lähestyttäväksi, luotettavaksi ja lämminhenkiseksi välittäjäksi. Hän onkin todella kiitollinen aina saadusta luottamuksesta ja siitä, että kokee saavansa olla mukana haaveiden toteuttamisessa. Parhaaseen lopputulokseen päästäänkin Kirsin mielestä molemmin puoleisella luottamuksella ja sujuvalla yhteistyöllä.

Seuraa somessa: Instagram | Facebook

Kirsi Pursiainen
Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja