Etta LKV - Haaveista totta

Hinnasto

Jotta sinä asiakkaanamme saisit kodistasi parhaan mahdollisen hinnan, teemme kaikkemme, että lopputulos on onnistunut. Välityspalkkiosta ja sopimuksen sisällöstä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

Välityspalkkio 4,96 % sis. alv.

Minimipalkkio 3800 € sis. alv.

Markkinointi- ja asiakirjakulut 450 € (peritään kaupanteon yhteydessä)
 
Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, veloitamme myyntikohteesta aiheutuneet markkinointi- ja asiakirjakulut 450 € sopimuksen päättymisen jälkeen.
 
Arviokäynti myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton.
 
 Arviolausunto (asunto-osakkeet) alk.  500 €

Kiinteistöt alk. 1000 €
 

Konsultaatiopalkkio 120 €/h

(lisäksi perimme sen hetkisen verottajan vahvistetun listauksen mukaiset kilometrikulut). 
 
Käytössämme on myös kaikki nykyaikaiset palvelut myynnin tueksi: videokuvaus, tyhjien asuntojen virtuaalikalustus, sekä ilmakuvaus. Lisäpalveluista ja kustannuksista voit tiedustella välittäjältäsi lisää!
 

Varaa ilmainen arviokäynti

Arviokäyntimme on aina maksuton. Arviokäynnillä annamme suullisen arvion kotisi realistisesta myyntihinnasta ja odotetusta myyntiajasta. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, emmekä anna epärealistista arviota vain siksi, että toivoisimme sinun valitsevan juuri meidät kotisi välittäjäksi. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ja toimia ammattimaisesti joka tilanteessa.

Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku
p. 040 147 3322
info@ettalkv.fi
Y-tunnus 2960432-6