Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

23.8.2022

Ettan matkassa: Elokuu 2022

Ihana elokuu ja takana upea, pitkältä tuntunut helteinen kesä. Toivottavasti olet saanut rentouduttua ja ladattua aurinkoenergiaa tulevaa syksyä varten. Ajattelimme tulla piipahtamaan täällä blogin puolella ja kertoa vähän siitä, mitä meille kuuluu juuri nyt.

Upea kesä takana, mutta olemme kuitenkin odottaneet arkeen paluuta innolla.

Tiimimme on kasvanut

Tiimimme kasvoi elokuussa ja nyt meitä on täällä sinua varten jo yhdeksän asumisen ammattilaista! Aivan mahtava huomata, millainen energialataus ollaan saatu taas lomien jälkeen yhdessä aikaan ja rutiinit toimistolla alkaa pikkuhiljaa palailemaan tuttuihin uomiinsa.

Soile Halonen ja Tanja Lautkankare toivat mukanaan ison määrän kokemusta, monipuolista osaamista, sekä ennenkaikkea hyvää tiimihenkeä. Olemme äärettömän otettuja siitä, että saamme tehdä töitä jatkossa näiden naisten kanssa. Pääset tutustumaan uusiin välittäjiimme tarkemmin klikkaamalla nimen päältä.

Paljastamme seuraavan uuden #hyvienhetkienvälittäjän jo ihan tuota pikaa, mutta vielä annamme hänen lomailla rauhassa.

Palvelemme nyt myös pääkaupunkiseudulla asuvia asiakkaitamme

Tämän uutisen julkaisua olemme odotelleet jo pidemmän aikaa! Annika Mero on toteuttanut kodinvaihtoon liittyviä haaveita vuosikausien ajan Varsinais-Suomen alueella, mutta kokemusta häneltä löytyy alalta jopa Suomen rajojen ulkopuolelta. Helsingistä kotoisin oleva Annika muutti perheensä kanssa takaisin kotiseudulleen alkukesästä ja tämän myötä pystymme olemaan apuna nyt myös pääkaupunkiseudulla asuville asiakkaillemme. Olette muuten saattaneet huomata, että Annikalla on ollut kohteita myynnissä Helsingistä jo aiemminkin.

Tiimityön merkitys korostuu tällaisessa tilanteessa kun töitä tehdään eri alueilla ja onkin ollut ilo huomata, että tämä uudistus on saanut tiimimme työskentelemään yhä tiiviimmin yhteen samaan hiileen puhaltaen ja toinen toisiaan auttaen. Kaikilla meillä on kuitenkin yhteinen päämäärä – tarjota ammattitaitoista ja laadukasta kiinteistönvälitystä asiakkaillemme.

Kotisivujen päivitys

Päivitämme parhaillaan kotisivujamme, joten pääsette jo ihan lähiaikoina vierailemaan uudistetuilla ja raikkailla sivuillamme. Emme meinaa malttaa millään odottaa, että ne ovat livenä teille! Takana on nyt reilu kolme ja puoli vuotta Ettan tarinaa, joten taaperoikäisen yrityksen sivut kaipasivatkin jo pientä hienosäätöä.

Muuten arki täällä Maariankadulla rullaa varsin mukavasti ja ihanaa on ollut huomata, että asuntokauppa on helteisen heinäkuun jälkeen taas lähtenyt reippaasti käyntiin. On ollut iso kunnia saada vierailla monissa kodeissa viime aikoina ja käydä mielenkiintoisia keskusteluita tämänhetkisestä markkinatilanteesta teidän kanssanne. Muistathan, että meille voit soittaa milloin vain ja olemme mielellämme apuna elämäsi tärkeimmän omaisuuden myynnissä tai ostossa. Mikään puhelu tai käynti ei sido sinua mihinkään, joten voit rauhallisin mielin vaikka vain jutella kanssamme asuntomarkkinasta ja sinun kotisi tämänhetkisestä hinnasta. Olemme täällä juuri sitä varten.

Koko tiimimme yhteystiedot löydät kootusti täältä: ettalkv.fi/tiimi