Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Soile Halonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Soile on yksi Turun alueen kokeneimmista kiinteistönvälittäjistä! 18 vuoden välitysuran aikana hän on päässyt näkemään asuntomarkkinan monenlaisessa valossa ja asiantuntemus asuntokaupan eri osa-alueilla on kasvanut todella vahvaksi. Pitkä ura ei olisi ollut mahdollista ilman periksiantamatonta ja sinnikästä työskentelyotetta tai halua kehittää jatkuvasti omaa asiantuntijuuttaan. Yrittäjäperheestä lähtöisin oleva Soile on asunut koko ikänsä Raisiossa ja tunteekin paitsi Raision, myös koko Turun alueen markkinan erittäin hyvin.

Parasta kiinteistönvälittäjän työssä on Soilen mielestä niin myyjien kuin ostajienkin arjessa piipahtaminen, sekä erilaisissa elämäntilanteissa mukana oleminen. Hän laittaakin työssään aina ihmisten auttamisen ja tarpeet etusijalle. Soile on luonteeltaan tarkka, luotettava, lojaali ja empaattinen niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin suuntaan. Hän kokee, että yhdessä sparraaminen ja me hengen ylläpitäminen on tärkeä osa työyhteisössä toimimista ja sen avulla yhteinen tekemisen ilo luotsaa kaikkia entistä parempiin tuloksiin.

Soilen asiakkaat kiittävät häntä rehellisyydestä, puolueettomuudesta ja ammattitaidosta sekä kokemuksen tuomasta rauhallisuudesta. Turha säntäily tai liika kiirehtiminen vie nimittäin kodinvaihdossa harvoin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ratkaisun löytäminen haastavimpiinkin tilanteisiin ja erinomaiset neuvottelutaidot ovat ehdottomasti yksi Soilen vahvuuksista ja varmasti myös yksi syy siihen, miksi asiakkaat ottavat häneen yhteyttä yhä uudelleen.

 

Soile Halonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT