Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

19.4.2022

Ammattitaitoinen vuokranvälittäjä on asuntosijoittajan paras kumppani

Laadukasta palvelua asunnon vuokraajille

Me Ettalla panostamme siihen, että asunnon vuokraus on sinulle mahdollisimman vaivatonta ja ennenkaikkea tuottoisaa. Paras tuotto tehdään asuntosijoituksessa hyvällä vuokralaisvalinnalla ja tyhjien kuukausien välttämisellä. Tästä syystä panostamme jokaisessa kohteessa vuokra-ilmoituksen houkuttelevuuteen ja vuokralaisehdokkaiden huolelliseen valintaan.

Nämä kuuluvat aina palvelukokonaisuuteemme

 1. Laadukkaat ammattikuvaajan ottamat kuvat asunnostasi
  Houkuttelevat ja selkeät kuvat asunnosta erottuvat edukseen perinteisistä vuokra-ilmoituksista. Kun asunnon potentiaali tulee esille jo ilmoitusta katsoessa, herättää se enemmän kiinnostusta ja houkuttelee juuri oikeanlaisia vuokralaisia.
 2. Kattavat ja monipuoliset ilmoitustiedot
  Panostamme vuokrailmoituksessa aina kattaviin ja realistisiin tietoihin, jotta pystymme löytämään asunnollesi ne kaikista potentiaalisimmat vuokralaiset. Jokaisessa ilmoituksessa on perustietojen ja pohjapiirroksen lisäksi kerrottu myös kohteen asuinalueesta.
 3. Sopimusten laatiminen
  Haluamme turvata sinulle parhaan mahdollisen tuoton myös jatkossa. Tästä syystä laadimme sopimuksen aina tarkasti, jottei sinun ja vuokralaisen välillä ole milloinkaan epäselvyyttä siitä, mitä vuokrasopimus pitää sisällään ja mitkä asiat kuuluvat kenenkin vastuulle.
 4. Yhteydenpito
  Pidämme sinut aina ajantasalla. Vaikka hoidamme asuntonäytöt, vuokralaisen valinnan ja sopimukset puolestasi, tiedät silti koko ajan missä mennään.

Vuokravälityspalkkio

Palvelukokonaisuutemme on laaja ja ammattitaitoinen vuokravälitystiimimme hoitaa asuntosi vuokrauksen luotettavasti. Palkkiomme on kahden kuukauden vuokra + alv 24%. Vuokraustoiminnan vuokranvälityskulut ovat kokonaan vähennyskelpoisia.

Ota yhteyttä vuokranvälitystiimiimme jo tänään!

Pääkaupunkiseutu:

Annika Mero, LKV, LVV, KiAT | annika.mero@ettalkv.fi | puh. 040 588 5054

Turun seutu:

Maarit Rantala, LKV, LVV | maarit.rantala@ettalkv.fi | puh. 044 375 8603