Soita 040 147 3322

Etta lkv - Haaveista totta

Tiimi

Maarit Rantala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA, FM

Erilaisia koteja erilaisille ihmisille, näin Maarit kuvailee työtään ja samalla sen parhaita puolia. Kiinteistönvälittäjän työ ei ole Maaritille vain työtä, vaan pikemminkin elämäntapa ja pitkäaikaisen unelman toteutuminen. Kodit ja niiden asukkaat ovat kiehtoneet LKV-tutkinnon omaavaa Maaritia aina ja aito kiinnostus työtä kohtaan näkyy myös asiakkaiden suuntaan. Pitkän uran myynnin ja asiakaspalvelun parissa tehnyt Maarit on toiminut aiemmin myös englannin kielen lehtorina ja hän palveleekin asiakkaitaan sujuvasti myös englanniksi. Monipuolinen aiempi työkokemus onkin tuonut paljon lisäosaamista, erilaisia näkökulmia ja hyötyä asuntojen ja kiinteistöjen myyntityöhön.

Positiivinen asenne työtä ja elämää kohtaan ovat asioita, joista asiakkaat kiittelevät Maaritia. Hän haluaa kohdata jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja olla aidosti läsnä elämän tärkeissä hetkissä. Maaritin vahvuus on taito nähdä jokaisessa kohteessa sen parhaat puolet ja löytää sekä tuoda esille ne asiat, jotka ovat myynnin kannalta tärkeitä. Joustavuus ja asiakaslähtöinen työskentelyote näkyvät asiakaspalautteissa, jotka ovat olleet poikkeuksetta todella hyviä. Maarit seuraa alan muutoksia ja uudistuksia aktiivisesti, sillä hän haluaa kehittää omaa osaamistaan koko ajan ja tarjota asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua.

”Ihmiset ja kodit kiehtovat minua. Tästä syystä päädyin unelmatyöhöni kiinteistönvälittäjäksi.”

Parasta välittäjän työssä on Maaritin mielestä ehdottomasti asiakkaat, joista monien kanssa on vaihdettu kuulumisia myös kaupanteon jälkeen. Hän kokee asiakkailta saamansa luottamuksen suurimpana kiitoksena työstään. Ammattitaitoinen Maarit haluaa lunastaa asiakkaiden odotukset ja heille antamansa lupaukset jokaisessa kohtaamisessa. Yksikään kysymys tai asia ei ole hänen mielestään niin pieni, etteikö asiakkaat ansaitsisi laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Soita Maaritille p. 044 375 8603 tai laita viestiä maarit.rantala@ettalkv.fi

Maarit Rantala
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA, FM
044 375 8603
maarit.rantala@ettalkv.fi