Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Maarit Rantala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA, FM

Poissa toistaiseksi

Erilaisia koteja erilaisille ihmisille ja eri elämän tilanteisiin, näin Maarit kuvailee työtään. Hän panostaa jokaisen kodin myyntiin täysillä, kohtaa asiakkaan yksilöllisesti ja on aidosti läsnä elämän tärkeissä hetkissä. Aktiivinen ja monipuolinen myynti- ja markkinointityö on asia, joista asiakkaat kiittelevät Maaritia. Hänen vahvuus on taito nähdä jokaisessa kohteessa sen parhaat puolet ja tuoda esille ne asiat, jotka ovat myynnin kannalta tärkeitä. Avoin, rehellinen ja aktiivinen kommunikointi niin ostajan kuin myyjän kanssa koko myyntiprosessin ajan on hänen työnsä kulmakiviä. Yksikään kysymys tai asia ei ole hänen mielestään niin pieni, etteikö asiakkaat ansaitsisi nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Joustavuus ja asiakaslähtöinen työskentelyote näkyvät asiakaspalautteissa, jotka ovat olleet poikkeuksetta todella hyviä.

Maarit seuraa alan muutoksia ja uudistuksia aktiivisesti, sillä hän haluaa kehittää omaa osaamistaan ja tarjota asiakkailleen aina parasta ja ammattitaitoista palvelua- myös englanniksi. Parasta kiinteistönvälittäjän työssä on Maaritin mielestä ehdottomasti onnistuneet myyntiprojektit, vaihtelevat työviikot ja asiakkaat, joista monien kanssa on vaihdettu kuulumisia myös kaupanteon jälkeen. Kiinteistönvälittäjän työ ei ole Maaritille vain työtä, vaan pikemminkin elämäntapa. Hän kokee asiakkailta saamansa luottamuksen suurimpana kiitoksena työstään. Asiakkaat suosittelevatkin varauksetta häntä tuttavilleen.

Maarit hoitaa luotettavasti ja ammattitaidolla myös asuntosi vuokraukseen liittyvät toimeksiannot. Lue lisää vuokranantajan palveluista täältä

Seuraa somessa: Instagram | Facebook

Maarit Rantala
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA, FM