Etta LKV - Haaveista totta

Vuokranvälitys

Laadukasta palvelua asunnon vuokraajille

Ammattitaitoinen ja luotettava vuokranvälittäjä on asuntosijoittajan paras kumppani. Me Ettalla panostamme siihen, että asunnon vuokraus on sinulle mahdollisimman vaivatonta ja ennenkaikkea tuottoisaa.

Paras tuotto tehdään asuntosijoituksessa hyvällä vuokralaisvalinnalla ja tyhjien kuukausien välttämisellä. Tästä syystä panostamme jokaisessa kohteessa vuokra-ilmoituksen houkuttelevuuteen ja vuokralaisehdokkaiden huolelliseen valintaan.

Nämä kuuluvat aina palvelukokonaisuuteemme

 1. Laadukkaat ammattikuvaajan ottamat kuvat asunnostasi
  Houkuttelevat ja selkeät kuvat asunnosta erottuvat edukseen perinteisistä vuokra-ilmoituksista. Kun asunnon potentiaali tulee esille jo ilmoitusta katsoessa, herättää se enemmän kiinnostusta ja houkuttelee juuri oikeanlaisia vuokralaisia.
 2. Kattavat ja monipuoliset ilmoitustiedot
  Panostamme vuokrailmoituksessa aina kattaviin ja realistisiin tietoihin, jotta pystymme löytämään asunnollesi ne kaikista potentiaalisimmat vuokralaiset. Jokaisessa ilmoituksessa on perustietojen ja pohjapiirroksen lisäksi kerrottu myös kohteen asuinalueesta.
 3. Sopimusten laatiminen
  Haluamme turvata sinulle parhaan mahdollisen tuoton myös jatkossa,. Tästä syystä laadimme sopimuksen aina tarkasti, jottei sinun ja vuokralaisen välillä ole milloinkaan epäselvyyttä siitä, mitä vuokrasopimus pitää sisällään ja mitkä asiat kuuluvat kenenkin vastuulle.
 4. Yhteydenpito
  Pidämme sinut aina ajantasalla. Vaikka hoidamme asuntonäytöt, vuokralaisen valinnan ja sopimukset puolestasi, tiedät silti koko ajan missä mennään.

Palkkio: 2kk vuokra + alv 24%.

Ota yhteyttä vuokranvälitystiimiimme jo tänään!

Maarit Rantala
LKV, LVV

044 375 8603
maarit.rantala@ettalkv.fi