Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Tiina Rundelin

Asuntomyyjä, Partner

Ratkaisukeskeinen lähestymistapa asioihin ja erinomaiset neuvottelutaidot ovat tuoneet Tiinan tuloksekkaasti tähän päivään ja hän on saanut toimia unelma-ammatissaan asuntojen parissa jo noin kuuden vuoden ajan. Vahva osaaminen ja kokemus myynnistä, intohimoinen asenne välitystyöhön ja rakkaus ihmisten kanssa työskentelyyn ovat tehneet Tiinasta monipuolisen asumisen ammattilaisen, jolta ei hymy ihan helposti hyydy.

Kuusamosta syntyisin oleva Tiina on persoonaltaan helposti lähestyttävä ja luo ympärilleen uskomattoman paljon positiivista energiaa. Asiakkaiden kanssa hän on yhteydessä todella tiivisti ja haluaa olla aina tavoitettavissa. Monet asiakassuhteista ovatkin syventyneet kauppojen jälkeen ystävyydeksi, joka kertoo myös siitä, miten tyytyväisiä Tiinan asiakkaat ovat hänen toimintatapaansa olleet. Ettalle hän siirtyi siksi, että koki toimiston vastaavan lähimmäksi omaa arvomaailmaa ja näkemystä nykyaikaisesta kiinteistönvälityksestä. Tärkeintä työssä on Tiinan mielestä ehdottomasti asiakkaiden antama palaute, joka auttaa jaksamaan välillä kiireistäkin arkea. Hänen mottonsa onkin: minä en valitse asiakkaita, asiakkaat valitsevat minut.

Tiinan arki on aktiivista myös työn ulkopuolella ja suurin osa ajasta kuluukin ala-asteikäisen pojan kanssa aikaa viettäen, sekä koiran kanssa lenkkeillen. Kaarinassa perheensä kanssa asuvat Tiina rakastaa merta ja viettääkin sen äärellä aikaa etenkin kesäisin niin paljon kuin mahdollista. Hän ulkoilee ja lenkkeilee usein äänikirjoja kuunnellen, joten saatat hyvinkin tavata hänet myös Kaarinan lenkkipoluilta kuulokkeet korvilla.

Tiina Rundelin
Asuntomyyjä, Partner