Soita 040 147 3322

Etta lkv - Haaveista totta

Tiimi

Sirpa Sobral

Yrittäjä,Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Yrittäjäperheestä lähtöisin oleva Sirpa on aina tiennyt, että työn pitää olla sellaista, johon kokee intohimoa ja paloa. Omassa unelma-ammatissaan hän on saanut toimia jo yli seitsemän vuotta ja kerryttänyt niiden vuosien aikana itselleen valtavan määrän ammattitaitoa ja kontaktiverkostoa. Kaikesta Sirpan tekemisestä huokuu positiivinen tunne siitä, että hän rakastaa työtään ja kotien välittäminen onkin työn sijasta elämäntapa, josta hän nauttii jokaisena päivänä.

Kiinteistönvälittäjän työssä Sirpan mielestä parasta on monipuolisuus, sekä itsensä haastaminen ja kokemusta onkin kertynyt laajasti aina pienistä kerrostalohuoneistoista uniikkeihin arvokiinteistö-kokonaisuuksiin saakka. Olipa kohde sitten pieni tai suuri, hän löytää siitä ne parhaimmat puolet ja onnistuu kääntämään haastavammatkin kohteet onnistumisiksi sinnikyyden ja vahvan vision ansiosta.

”Työssä palkitsevinta on sinnikkyyden mukanaan tuoma tulos, jota olen tehnyt aidosti omana itsenäni, suurella sydämellä.”

Asiakkaat kiittävät Sirpaa periksiantamattomuudesta, avoimuudesta ja erinomaisista neuvottelutaidoista. Sirpa kokeekin, että ammattitaidon lisäksi asiakkaiden luottamuksen saavuttaminen ja kaikkien osapuolien kunnioittaminen ovat pitkäjänteisen välitystyön ja asiakassuhteiden vaalimisen tärkeimmät kulmakivet. Hän pitää asiakkaiden kiitosta ja suosituksia tärkeimpänä saavutuksenaan ja haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan, jotta voisi onnistua työssään joka kerta paremmin.

Soita Sirpalle 040 670 7440 tai laita viestiä sirpa.sobral@ettalkv.fi

Sirpa Sobral
Yrittäjä,Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
040 670 7440
sirpa.sobral@ettalkv.fi