Soita 040 147 3322

Etta lkv - Haaveista totta

Tiimi

Sanna Havia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon omaava Sanna on toiminut asuntojen myynnin parissa Turun seudulla jo vuosien ajan. Laaja-alainen kokemus asiakaspalvelun ja myynnin parissa on tehnyt hänestä erittäin monipuolisen osaajan, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja hoitaa jokaisen asiakaskohtaamisen aina nöyrällä ja positiivisella asenteella. Sanna on suorittanut LKV tutkinnon lisäksi myös arvostetun kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja haluaa kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Välittäjän työ on Sannalle suuri toteutunut haave, joka näkyy intohimona työtä ja asiakkaiden palvelua kohtaan.

Sydämellinen ja lämminhenkinen Sanna saa asiakkailtaan vuolaasti kehuja ja kiitosta helposti lähestyttävästä persoonastaan, sekä siitä, että asiat tulee aina hoidettua avoimesti ja luotettavasti alusta loppuun saakka. Rehellisyys ja asiakkaiden kunnioitus onkin Sannan mielestä tärkeimpiä asioita silloin, kun asiakas luottaa hänen käsiinsä yhden elämän merkittävimmistä ja arvokkaimmista asioista – oman kodin. Asunnonvaihto on kuitenkin yksi suurimmista muutoksista elämän aikana.

”Onni on tehdä työtä, joka on palkitsevaa ja jota rakastaa.”

Sannan mielestä välittäjän työssä on parasta asiakkaiden kohtaaminen ja elämän käännekohdissa mukana oleminen. Aito läsnäolo ja kiinnostus paitsi alaa, myös asiakkaita kohtaan näkyvät hyvinä tuloksina ja Sanna haluaakin antaa asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua laadusta tinkimättä. Huolellisuus, ammattitaito ja kokemus ovat iloisen elämänasenteen lisäksi asioita, joiden vuoksi asiakkaat luottavat Sannaan yhä uudelleen ja suosittelevat häntä vilpittömästi myös muille. Sanna kokeekin onnistumisen tunteen nimenomaan silloin, kun molemmin puolin pöytää istuvat asiakkaat kokevat olevansa lopputulokseen tyytyväisiä.

Soita Sannalle p. 040 760 3064 tai laita viestiä sanna.havia@ettalkv.fi

Sanna Havia
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
040 760 3064
sanna.havia@ettalkv.fi