Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Sanna Havia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon omaava Sanna on toiminut asuntojen myynnin parissa Turun seudulla jo vuosien ajan. Laaja-alainen kokemus asiakaspalvelun ja myynnin parissa on tehnyt hänestä erittäin monipuolisen osaajan, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja hoitaa jokaisen asiakaskohtaamisen aina nöyrällä ja positiivisella asenteella. Sanna on suorittanut LKV tutkinnon lisäksi myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja haluaa kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Välittäjän työ on Sannalle elämäntapa, joka näkyy intohimona työtä ja asiakkaiden palvelua kohtaan.

Sydämellinen ja lämminhenkinen Sanna saa asiakkailtaan vuolaasti kehuja ja kiitosta helposti lähestyttävästä persoonastaan, sekä siitä, että asiat tulee aina hoidettua avoimesti ja luotettavasti alusta loppuun saakka. Rehellisyys ja asiakkaiden kunnioitus onkin Sannan mielestä tärkeimpiä asioita silloin, kun asiakas luottaa hänen käsiinsä yhden elämän merkittävimmistä ja arvokkaimmista asioista – oman kodin. Asunnonvaihto on kuitenkin yksi suurimmista muutoksista elämän aikana.

Sannan mielestä välittäjän työssä on parasta asiakkaiden kohtaaminen ja elämän suurissa käännekohdissa mukana oleminen. Aito läsnäolo ja kiinnostus paitsi alaa, myös asiakkaita kohtaan näkyvät hyvinä tuloksina ja Sanna haluaakin antaa asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua laadusta tinkimättä. Huolellisuus, ammattitaito ja kokemus ovat iloisen elämänasenteen lisäksi asioita, joiden vuoksi asiakkaat luottavat Sannaan yhä uudelleen ja suosittelevat häntä vilpittömästi myös muille. Sanna kokeekin onnistumisen tunteen nimenomaan silloin, kun ostaja ja myyjä ovat onnellisia ja kokevat olevansa lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä.

Seuraa somessa: Instagram | Facebook

Sanna Havia
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT