Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Jutta Karihtala

Luova suunnittelija, muotoilija

Luovan alan moniosaaja Jutta on tuttu nimi paitsi sisustussuunnittelijana, myös sosiaalisen median ja sisällöntuotannon puolelta. Estetiikkaa rakastava Jutta innostuu helposti uusista asioista ja erilaisista kodeista, sekä niiden persoonasta. Hän inspiroituu yksityiskohtien ja värien harmoniasta ja pystyy löytämään jokaisesta kodista sen parhaat puolet tuoden ne esiin tyylikkäästi asunnon omaa henkeä kunnioittaen. Jutta seuraa aktiivisesti asumisen ilmiöitä sekä sisustustrendejä ja innostuu arkkitehtoonisesti vaikuttavista tilaratkaisuista. Hänen omaa tyyliään kuvaa parhaiten pehmeys, lämminhenkisyys ja rouheiden materiaalien yhdistäminen.

Asiakkaat ihastuvat usein paitsi hänen erinomaiseen tyylitajuunsa, mutta myös helposti lähestyttävään ja positiiviseen tapaan työskennellä. Lähes kaikki Jutan asiakkaat tulevat hänelle suositusten kautta, joka onkin hänen mielestään parasta kiitosta, mitä työstä voi saada. Suunnittelijana hän tekee saumatonta yhteistyötä asiakkaan kanssa ollen mukana niin pienissä kuin suuremmissakin kodin uudistuksissa.

Sosiaalisen median tuntemus, laaja-alainen sisällöntuotannon kokemus ja erilaiset graafisen puolen yhteistyöprojektit eri toimijoiden kanssa on tehnyt Jutasta alansa monipuolisen ammattilaisen, joka suhtautuu työhönsä ja asiakkaisiinsa suurella kunnioituksella. Hän hoitaa jokaisen projektin loppuun saakka luotettavasti ja todellisella pieteetillä.

Seuraa Juttaa instagramissa @juttakarihtala ja lue myös hänen sisustuspainotteista blogia osoitteessa www.oblik.fi

Jutta Karihtala
Luova suunnittelija, muotoilija