Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto, vahva osaaminen ja asiakaslähtöinen työskentelytapa välitysalalla on muovannut Johannasta yhden Turun alueen suositelluimmista välittäjistä. Vaikka kohteita on tullut myytyä jo satoja, jaksaa Johanna innostua edelleen jokaisesta kodista vähintään yhtä paljon kuin aiemmista. Laajan kokemuspohjan ja positiivisen asenteen ansiosta hän onkin jo monen perheen luottovälittäjä.

Jokainen päivä tuo mukanaan uusia erilaisia kohtaamisia ja hetkiä, joihin kodin myynti tai osto vahvasti liittyy. Kotien taustalla olevat tarinat ja asiakkaiden elämäntilanteet ovat kaikki ainutlaatuisia ja hän kokeekin olevansa työssään todella etuoikeutettu päästessään mukaan niihin suuriin päätöksiin ja elämän käännekohtiin, joissa kodinvaihto on ajankohtaista. Johanna hoitaa myös uniikit ja haastavat kohteet ammattitaidolla.

Yksi tärkein työssä onnistumisen mittari on Johannan mielestä asiakkaiden antama palaute ja vanhat asiakkaat suosittelevatkin häntä mielellään yhä uudelleen ja uudelleen. Eniten kiitosta hän saa rehellisyydestään, tehokkuudestaan ja siitä, että asiakkaat kokevat hänen olevan aina vilpittömästi heidän puolellaan. Luotettavuus ja vuosien varrella karttunut kokemus näkyy asiakkaiden suuntaan varmuutena ja rauhallisuutena.

Seuraa somessa: Instagram

Johanna Willberg
Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja