Etta LKV - Haaveista totta

Tiimi

Aki Aro

Valokuvaaja

Vahvan visuaalisen näkemyksen omaava Aki on kuvannut koteja ja erilaisia tiloja jo vuosien ajan. Valokuvaajan ammattitutkinto ja monipuolinen kokemus ovat tehneet Akista yhden Turun alueen parhaimmista kuvaajista erityisesti asuntojen kuvauksen saralla. Raikkaus, selkeys ja kuvien informatiivisuus ovat asioita, jotka ovat saaneet monet välittäjät ihastumaan Akin kuvaustyyliin kerta toisensa jälkeen.

Tilan hahmottaminen ja asunnon oikeiden kuvakulmien löytäminen on taitolaji, jonka Aki hallitsee erinomaisesti. Aki on tuttu nimi myös monien videoprojektien takaa ja hän kokeekin suurta intohimoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Asiakkailta saatu palaute Akin kuvista on ollut poikkeuksellisen hyvää ja monet asunnon myyjät ovatkin ihastuneet kotiinsa uudelleen nähtyään, miltä itselle rakas paikka näyttää ammattikuvaajan silmin.

Joustavuus, luotettavuus ja loistavat tiimityöskentelytaidot ovat olleet myös omalta osaltaan vaikuttamassa siihen, miten kysytty valokuvaaja Akista on tullut Turun seudulla.

Seuraa Akia instagramissa @photoworks.fi ja tutustu hänen kuvausprojekteihin laajemmin osoitteessa www.photoworks.fi

Aki Aro
Valokuvaaja