Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

12.12.2022

SKVL: Vuoden yritys 2022 on Etta LKV

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry palkitsi Vuoden Parhaat 2022-voittajat marraskuun lopulla järjestetyssä välittäjägaalassa. Tänä vuonna palkittiin voittajat kolmessa eri kategoriasta: Vuoden Kiinteistönvälittäjä, Vuoden Yritys ja uutena Vuoden Tulokas.

Meillä Ettalla oli aivan mieletön kunnia vastaanottaa Vuoden 2022 Yritys palkinto! Suurin kiitos kuuluu ehdottomasti teille asiakkaille. Ilman teitä ei olisi meitä. Iso kiitos siis siitä, että olette luottaneet yhden elämänne tärkeimmän omaisuuden myynnin meidän käsiimme ja olemme saaneet toteuttaa kodinvaihtoon liittyviä haaveitanne jo useamman vuoden ajan.​​​​​​​​​​​​ Kiitos tottakai myös koko meidän upealle tiimille taustajoukkoineen, sekä välittäjäkollegoille ympäri suomen.

Vuoden parhaat valittiin välittäjagaalassa marraskuun lopulla 2022.

Vuoden parhaat palkittiin kolmesta eri kategoriasta

⭐️SKVL Vuoden Yritys 2022 Etta LKV ​​​​​​​​
⭐ SKVL Vuoden Välittäjä 2022 Linda Leino​​​​​​​​
⭐ SKVL Vuoden Tulokas 2022 Sari Immonen​​​​​​​​

Lämpimät onnittelut myös muille palkituille, tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin ​​​​​​​kohti pian alkavaa uutta vuotta.
​​​​​​​​​​​

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

SKVL on Suomen suurin yksityisten välittäjien yhteisö ja verkosto. Toimistoja on nykyään jo lähes 500, joissa on lähes 1800 välityksen paikallista asiantuntijaa kautta Suomen. SKVL valitsee jäsentensä joukosta finalistit tarkan esikarsinnan perusteella, voittajat valittiin jäsenäänestyksellä.​​​​​​​​

Perustelut Vuoden yritys 2022 voittajayritykselle

Etta LKV on perustettu vuonna 2019 joulukuussa neljän kiinteistönvälittäjän voimin ja toimii Varsinais-Suomen alueella sekä Helsingin alueella. Yrityksen henkilöstöön kuuluu 10 välittäjää, joista yhdeksän toimii Turussa ja yksi Helsingissä. Yritys haluaa olla helposti lähestyttävä ja tämä onkin otettu huomioon brändin imagossa ja toimintatavassa. Asiakaslähtöisyys on yrityksen peruspilari, jota tukevat yrityksen mukaan aktiivisuus, ammattitaitoisuus ja laadukkuus. Markkinointia tapahtuu monipuolisesti erilaisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, yrityksen nettisivuilla sekä erilaisissa printtimedioissa.”

Lue lisää kaikista voittajista perusteluineen täältä.