Etta LKV - Haaveista totta

Myymässä

Kodinvaihto on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Ammattitaitoinen välittäjä on paitsi luotettava, myös tehokas ja puolueeton. Avoimuus ja henkilökohtaisuus koko prosessin aikana on mielestämme tärkein tekijä silloin, kun luotat käsiimme ehkäpä jopa elämäsi tärkeimmän omaisuutesi. Meille on kunnia-asia olla luottamuksesi ja kotisi arvoinen.

Seitsemän askelta kohti onnistunutta asuntokauppaa

1

Maksuton arviokäynti

Meillä arviokäynti on aina maksuton. Kerromme avoimesti arvion kotisi hinnasta, mutta myös myyntiajasta. Arviokäynnin aikana annamme sinulle tottakai myös kilpailukykyisen välitystarjouksen.

2

Toimeksianto ja taustatyöt

Laadimme toimeksiantosopimuksen huolella ja ammattitaidolla. Teemme puolestasi myyntiin liittyvät taustatyöt ja selvitämme, sekä tilaamme kaikki myyntiä varten tarvittavat dokumentit.

3

Kuvausjärjestelyt

Käytämme runsaasti aikaa kuvauksen etukäteissuunnitteluun ja tiimimme huolehtii kuvauspäivänä siitä, että kodistasi otetaan mahdollisimman laadukkaat ja realistiset kuvat. Käytämme ammattikuvaajaa jokaisessa kohteessa ja stailaamme kotisi tarvittaessa.

4

Kohteen julkaisu ja markkinointi

Teemme kodillesi yksilöllisen markkinointisuunnitelman ja käytämme koko tiimin kontaktiverkostoa sopivan ostajan löytymiseen.

5

Henkilökohtainen yhteydenpito

Pidämme sinut ajantasalla ja olemme yhteydessä säännöllisesti. Lupaamme olla tavoitettavissa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä myynnin aikana.

6

Esittelyt ja myyntityö

Sovimme asuntoesittelyt aina kanssasi henkilökohtaisesti ja arvostamme myös omaa aikaasi. Hoidamme tarjousneuvottelut avoimesti, huolella ja läpinäkyvästi.

7

Asuntokaupat

Onneksi olkoon! Hoidamme kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ja muut työt puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää pakata muuttolaatikot ja suunnata katseet kohti tulevaa.

Haaveista totta

Voit olla aina varma, että kotisi myyntiä hoitaa oman alansa ammattilaiset, jotka tietävät kokemuksesta miten kotiasi kannattaa myydä ja markkinoida. Teemme suunnitelmallista ja yksilöllistä myynninedistämistä, sekä laadukasta kohdemarkkinointia jokaisen asunnon eteen. Käytämme vain oman alansa huipputekijöitä ja saat aina käyttöösi yhden henkilön sijasta koko tiimimme osaamisen. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä, juttelemme kanssasi mielellämme. Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella.