Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

8.7.2023

Nämä asiat me teemme puolestasi kun kodinvaihto on ajankohtaista

Kiinteistönvälittäjän apu asunnon tai kiinteistön myynnissä on erityisesti tässä markkinatilanteessa todella hyödyllistä. Ammattitaitoisella välittäjällä on laaja kokemus ja asiantuntemus asuntomarkkinasta ja he ymmärtävät parhaiten juuri tämänhetkistä markkinaa, sekä ostajien toiveita. Listasimme viisi asiaa, jotka me teemme puolestasi, kun kodinvaihto on ajankohtaista.

1. Oikean hinnan määrittäminen

Oikea hinnoittelu on kaiken A & O. Tällä hetkellä markkinatilanne vaatii nopeita reagointeja ja ostajien sekä myyjien näkemys saattaa poiketa toisistaan paljonkin. Väärällä hinnoittelulla saatetaan pilata hyvä startti koko prosessille. Ammattitaitoinen välittäjä tutkii markkinatilannetta, tilastoja, myyntiaikoja ja vertaa kotiasi vastaaviin myynnissä oleviin asuntoihin samalla alueella. Jos olet pyytänyt arvion kodistasi jo vaikkapa vuosi sitten, on hyvä päivittää hintanäkemystä ennen myynnin aloitusta. Hinnoittelu ei perustu vain mututuntumaan, vaan asiantunteva välittäjämme perustelee sinulle kotisi nykyisen arvon selkokielellä ja faktoihin nojaten.

2. Markkinointi

Me tiedämme, miten kotiasi kannattaa markkinoida tehokkaasti. Kirjoitamme houkuttelevan ja faktoihin perustuvan myyntitekstin, luomme esitteen jossa kaikki tarvittava tieto kohteestasi on kerrottu potentiaaliselle ostajalle selkeästi. Kotisi myynti-ilmoitus julkaistaan asunnon myyntiportaaleissa ja markkinoimme sitä myös muissa kanavissa. Hyödynnämme myynnissä myös koko tiimimme laajoja verkostoja.

3. Asuntoesittelyt ja neuvottelut

Hoidamme kotisi esittelyn ja kaikki neuvottelut puolestasi! Näytöistä sovimme kanssasi aina henkilökohtaisesti. Asiantunteva välittäjämme osaa kertoa sinulle, miten näyttöjä juuri sinun kodissasi on järkevintä järjestää. Kuuntelemme myös sinun toiveitasi siitä, halutaanko myynnin aikana pitää yleisesittelyitä vai yksityisnäyttöjä – tässä markkinatilanteessa molemmille on oma paikkansa. Selvitämme ostajien kysymyksiin vastauksia muun muassa maanmittauslaitokselta, rakennusvalvonnasta ja isännöitsijältä. Ja mikä tärkeintä: neuvottelemme tarjouksista ja autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen markkinahinnan kodistasi. Juuri nyt neuvottelut eivät suinkaan ole lyhin osa myyntiprosessia, vaan saattavat kestää useita viikkoja.

4. Paperityöt

Hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt ja dokumentoinnin ammattitaidolla. Varmistamme, että kaikki asiakirjat ovat täytetty asianmukaisesti ja huolehdimme myös kauppaan liittyvistä juridisista asioista. Sinun ei tarvitse jännittää siis jälkikäteen tuliko kaikki tarvittava informaatio kerrottua ostajalle tai olisiko vielä pitänyt selvittää jotakin. Meidän tehtävämme on hoitaa nämä puolestasi.

5. Asiantunteva neuvonta

Me olemme asumisen ja kodinvaihdon ammattilaisia ja lupaamme neuvoa sinua koko myyntiprosessin alusta loppuun saakka . Meiltä löytyy laajaa aluetuntemusta niin Varsinais-Suomen, kuin pääkaupunkiseudunkin asuntomarkkinasta ja teemme töitä tiiminä kaikkien asiantuntemusta hyödyntäen.

 

Kokemuksesta tiedämme, että kodin myyntiin liittyy faktatiedon ja asiantuntemuksen lisäksi myös paljon tunnetta. Tekemistämme ohjaa pehmeät arvot ja haluamme olla mukana auttamassa sinua suurten päätösten keskellä. Palvelumme perustuu henkilökohtaisuuteen ja välittäjämme saavat usein palautetta nimenomaan empaattisuudestaan ja sydämellisyydestään. Emme siis suinkaan auta sinua vain parhaan hinnan ja paperitöiden kanssa, vaan olemme tukenasi kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa.

Tutustu tiimiimme ja löydä sinulle sopivin asumisen asiantuntija: ettalkv.fi/tiimi