Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

7.5.2022

Mitä kodin myynti tai arvio maksaa?

Tarjoamme asunnon myyjille kokonaisvaltaista ja laadukasta kiinteistönvälitystä. Meidän kanssamme voit olla aina varma, että kotisi myyntiä hoitaa oman alansa ammattilaiset, jotka tietävät kokemuksesta miten kotiasi kannattaa myydä ja markkinoida.

Halpa välityspalkkio saattaa tuntua houkuttelevalta, mutta asialla on usein myös toinen puoli. Meillä tiedät aina alusta alkaen mistä maksat, eikä välityspalkkion lisäksi tule muita yllättäviä piilokuluja (tällaisia voivat olla esimerkiksi kuvaus- ja asiakirjapalkkiot, jotka siis sisältyvät meillä aina välityspalkkioon). Tämä tarkoittaa samalla myös sitä, että jos jostakin syystä kotisi jäisi myymättä, emme myöskään veloita sinua myynnin aikana syntyneistä kuluista. Emme välttämättä ole kaupungin halvin, mutta meiltä saat aina takuuvarmasti laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua, sekä yhden henkilön sijasta koko ammattitaitoisen tiimimme osaamisen + kontaktit käyttöösi. Ammattilainen saa myös kohteestasi parhaan mahdollisen hinnan.  

Jokainen kohde on uniikki ja siksi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi neuvottelemme jokaisen kohteen välityspalkkion tapauskohtaisesti.

Kodin hinta-arvio

Arviokäyntimme myyntiä varten on aina maksuton. Arviokäynnillä annamme suullisen arvion kotisi realistisesta myyntihinnasta ja odotetusta myyntiajasta. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, emmekä anna epärealistista arviota vain siksi, että toivoisimme sinun valitsevan juuri meidät kotisi välittäjäksi. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ja toimia ammattimaisesti joka tilanteessa.

Vakuusarvio mm. pankkia, perunkirjaa tai ositusta varten 300 euroa (sis. alv 24%).

Välityspalkkio

Hoidamme asuntokauppasi huolella alusta loppuun saakka. Avoimuus ja henkilökohtaisuus koko prosessin aikana on mielestämme tärkein tekijä silloin, kun luotat käsiimme ehkäpä jopa elämäsi tärkeimmän omaisuutesi. Toimeksiantoihin kuuluu meillä aina ammattikuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat ja stailaus. Kohteen myynnin tueksi tarjoamme myös muita lisäpalveluita, kuten videokuvaus, 3D-asuntoesittely, tyhjien asuntojen virtuaalikalustus, sekä ilmakuvaus. Lisäpalveluista voit kysyä tarkemmin välittäjiltämme.

Välityspalkkio 4,96% sis. alv. tai sopimuksen mukaan.

Jokainen myytävä kohde on erilainen ja tästä syystä neuvottelemme myös jokaisen kodin palkkion henkilökohtaisesti. Välityspalkkio lasketaan kohteen velattomasta kauppahinnasta, joten maksat palkkion vasta kun kotisi on myyty. Minimipalkkiomme on 3.500 euroa ja vapaa-ajan kohteiden palkkiot neuvottelemme aina tapauskohtaisesti. 

Kirjallinen arviolausunto tai kauppakirjan laadinta

Jos tarvitset pelkän kauppakirjan laadinnan tai kirjallisen arviolausunnon, sekin hoituu meillä.

  • Huoneistot alk. 500 euroa (sis. alv 24%)
  • Kiinteistöt alk. 1000 euroa (sis. alv 24%)

Lisäksi veloitetaan asiakirja- ja selvittelykulut. Erityiskohteiden arviointi ja niiden hinnat sovimme aina tapauskohtaisesti. Arviolaskun kustannus hyvitetään aina välityspalkkiossa, mikäli kohteesta tehdään välitystoimeksiantosopimus, joka johtaa kauppaan kuuden kuukauden kuluessa.

Haluaisitko kysyä jotakin välityspalkkioon kuuluvista palveluista tai muuta kodin myyntiin tai ostoon liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme tai piipahda käymään toimistollamme osoitteessa Maariankatu 5, Turku.