Soita 040 147 3322

Etta lkv - Haaveista totta

Tiimi

Mirka Laakso

Asuntomyyjä, KiAT, LiAT

Maalta kotoisin oleva Mirka on tuttu nimi Turun alueen asuntomarkkinoilla jo muutaman vuoden ajalta. Iloisuus ja tarttuva positiivinen energia on ehdottomasti Mirkan vahvuuksia, josta myös asiakkaat häntä usein kiittävät. Mirka on suorittanut arvostetun kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja nauttii suuresti uusien asioiden oppimisesta. Mirka pitää luottamusta ja rehellisyyttä erittäin tärkeänä ominaisuutena välittäjän työssä, sillä hän kunnioittaa paitsi asiakasta henkilönä, myös arvokasta omaisuutta, jonka parissa hän saa työskennellä. Koti on Mirkalle itselleen arjen tukikohta ja maailman tärkein paikka, tämän vuoksi myös asiakkaat ja heidän kodit ansaitsevat hänestä kaiken huomion ja luottamuksen.

Välittäjän työ on Mirkan mielestä todella antoisaa ja monipuolista. Hän kokeekin olevansa juuri nyt siinä ammatissa, joka vastaa hänen unelmatyönsä kriteereitä ja haluaa kehittyä siinä jatkuvasti lisää. Mirka ei ajattele haasteiden ja uusien asioiden oppimisen olevan välttämätön paha, vaan pikemminkin niiden tuovan lisää mielenkiintoa työpäiviin. Asiakkaat kehuvat Mirkaa vilpittömyydestä, rehellisyydestä ja huolellisuudesta, josta Mirka onkin äärettömän iloinen. Nämä arvot kun ovat juuri niitä, joita hän haluaa vaalia paitsi työssään, myös muuten arjessaan. Mirka ei halua missään tilanteessa luvata asiakkaalle sellaista, jota ei usko voivansa toteuttaa. Tämä on myös asia, josta asiakkaat ovat poikkeuksetta hänelle kiitollisia. Turhan vaaleanpunaiset pilvilinnat tai liian korkealle asetetut lupaukset ovat karhunpalvelus paitsi asiakkaalle itselleen, myös sille tärkeimmälle omaisuudelle, kodille.  

”Palkitsevinta tässä työssä on olla osana ihmisten isoja elämänmuutoksia ja antaa asiakkaille se onnen tunne, joka välittyy toteuttamalla niin isot, kuin pienetkin unelmat.”

Parasta työssä on Mirkan mielestä ehdottomasti asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut ja se luottamuksen tunne, joka hetkissä vallitsee. Hän kertoo elävänsä jokaisessa tarjousneuvottelussa aidosti mukana ja iloitsevansa erityisesti niistä hetkistä kun saa soittaa sen tärkeän puhelun, jolloin sekä myyjän, että ostajan haaveista tulee totta. Jokainen asiakas ja elämäntilanne on aina ainutlaatuinen ja yhtä tärkeä. Olipa koti sitten pieni tai suuri, edullisempi tai arvokkaampi, kaikki ansaitsevat yksilöllisen suunnitelman ja henkilökohtaista palvelua. Asiakkaat ovat olleet maanläheisen arvomaailman omaavaan Mirkaan poikkeuksetta tyytyväisiä ja tämän Mirka kokee suurimmaksi kiitokseksi tehdystä työstä. Aidosti läsnä, aidosti rehellinen ja aidosti kiinnostunut. Nämä ominaisuudet ovat tuoneet Mirkan tuloksekkaasti tähän päivään välittäjänä ja näillä samoilla askelilla hän näkee myös pitkän tulevaisuuden tällä alalla.

Soita Mirkalle p. 040 593 5664 tai laita viestiä mirka.laakso@ettalkv.fi

Mirka Laakso
Asuntomyyjä, KiAT, LiAT
040 593 5664
mirka.laakso@ettalkv.fi