Soita 040 147 3322

Etta lkv - Haaveista totta

Tiimi

Johanna Hansén

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Sisustussuunnittelija

Pitkä ura asiakaspalvelun parissa, laajat verkostot ja vankka kokemus kiinteistönvälityksessä ovat tehneet Johannasta todellisen asumisen ammattilaisen. Heittäytyminen uusiin haasteisiin, tiimityö, sisustussuunnittelijan näkemykset ja ammattimainen ote asuntojen myyntiin ovat ehdottomasti Johannan vahvuuksia. Hän kokee jokaisen kodin ainutlaatuisena elämyksenä ja löytää niistä kaikista jotakin sellaista, joka sykähdyttää.

Kiinteistönvälittäjäksi Johanna päätyi intohimosta koteihin ja niiden tarinoihin. Hän pystyy tuomaan haastavistakin kohteista parhaat puolet esille ja antamaan näin lisäarvoa niin myyjille kuin ostajillekin. Monipuolinen asumisen ja kotien ympärillä hankittu kokemus on vahvistanut mielikuvaa siitä, miten mielenkiintoista ja antoisaa työ voi parhaimmillaan olla. Vaikka unelmatyö onkin jo löytynyt, haluaa Johanna kuitenkin jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Johanna on opiskellut Lontoon yliopistossa Henley business schoolissa EMBA-tutkintoa, joka on tuonut yhä laajempaa osaamista ja näkemystä työhön. Tällä hetkellä hän suorittaa arvostettua Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkintoa.

”Työssä onnistuminen alkaa luottamuksesta ja arvostuksesta. Paras onnistumisen tunne tulee silloin, kun asiakas löytää unelmiensa kodin kauttani ja jättää jälkeensä tyytyväisen palautteen.”

Tyytyväiset asiakkaat pitävät Pohjanmaalta alun perin kotoisin olevan Johannan vauhdissa.

Monipuolinen osaaminen, sekä iloisen pirteä ja dynaaminen ote työhön ovat asioita, jotka saavat asiakkaat ottamaan häneen yhteyttä yhä uudelleen.

Soita Johannalle 040 969 6679 | johanna.hansen@ettalkv.fi

Johanna Hansén
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Sisustussuunnittelija
040 969 6679
johanna.hansen@ettalkv.fi