Soita 040 147 3322

Etta lkv - Haaveista totta

Tiimi

Johanna Hansén

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Sisustussuunnittelija

Laillistettu kiinteistönvälittäjän tutkinto, sisustussuunnittelijan näkemykset, laajat verkostot ja vankka kokemus asuntojen myynnin parissa on tehnyt Johannasta asumisen ammattilaisen, joka kokee jokaisen kodin ainutlaatuisena elämyksenä ja löytää niistä kaikista jotakin sellaista, joka sykähdyttää.

Kiinteistönvälittäjäksi Johanna päätyi intohimosta koteihin ja niiden tarinoihin. Johanna on työskennellyt myös sisustussuunnittelijana ja työskentelee edelleen välitystyönsä ohella ja on työstänyt ensimmäisiä kohteitaan jo 2000-luvun alussa. Monipuolinen asumisen ja kotien ympärillä hankittu kokemus on vahvistanut mielikuvaa siitä, miten mielenkiintoista ja antoisaa työ voi parhaimmillaan olla. Vaikka unelmatyöt onkin jo löytynyt, haluaa Johanna kuitenkin jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Johanna on opiskellut Lontoon yliopistossa Henley business schoolissa EMBA-tutkintoa, joka on tuonut yhä laajempaa osaamista ja näkemystä työhön.

”Työssä onnistuminen alkaa luottamuksesta ja arvostuksesta. Paras onnistumisen tunne tulee silloin, kun asiakas löytää unelmiensa kodin kauttani ja jättää jälkeensä tyytyväisen palautteen.”

Monipuolinen osaaminen, sekä positiivinen ja vastuullinen ote työhön ovat asioita, jotka saavat asiakkaat ottamaan häneen yhteyttä yhä uudelleen. Luottamus ja yhteistyö onkin Johannan mielestä poikkeuksellisen vahvassa roolissa nimenomaan silloin, kun puhutaan meille ihmisille tärkeistä asioista, kuten Kodista.

Soita Johannalle 040 969 6679 | johanna.hansen@ettalkv.fi

Johanna Hansén
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Sisustussuunnittelija
040 969 6679
johanna.hansen@ettalkv.fi