Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

24.6.2019

Näin valitset kodillesi sopivimman välittäjän

Sen oikean välittäjän valinta saattaa joskus tuntua hankalalta. Toimijoita on paljon ja järjen lisäksi valinnassa korostuu tunteet. Henkilökemiat ja välittäjän persoona ovat ehdottomasti tärkeitä asioita valinnassa, mutta mitä muuta kannattaa ottaa huomioon? Poimi tästä 3 vinkkiä omalle kodille sopivimman kiinteistönvälittäjän valintaan.

1. Ammattitaito ja alan tutkinnot. 

Korosta valinnassasi välittäjän ammattitaitoa. Alalle pääsee helposti ilman aiempaa kokemusta, joten se on houkutellut myös heitä, jotka tulevat koittamaan onneaan helpon rahan perässä. Todellisuus on kuitenkin jotakin aivan muuta ja itseasiassa vain harvat välittäjät ovat pystyneet olemaan alalla useamman vuoden. Ettan tiimissä on muuten yhteensä vuosikymmenien kokemus asuntokaupasta Turun alueella.

Asuntokauppa on taloudellisesti monelle elämän suurin kauppa. Siksi onkin tärkeää varmistaa, että asunnonvälittäjä hoitaa työnsä laadukkaasti ja tuntee siihen liittyvät juridiset vastuukysymykset.

Alan tutkinnot

Ylempi kiinteistönvälittäjän koulutus (YKV) on korkein mahdollinen tutkinto alalla. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV) ja kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) antavat kuitenkin jo erinomaiset valmiudet laadukkaaseen välitystyöhön. Meidän tiimissä ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnot on suorittaneet Kirsi ja Johanna W. Jokainen tiimiläisistä omaa LKV-tutkinnon ja Sirpa sekä Johanna H ovat suorittaneet lisäksi kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon. Osaamista siis varmasti löytyy!

2. Henkilökohtainen yhteydenpito. 

On erittäin tärkeää sopia etukäteen, miten myynnin aikana ollaan yhteydessä puolin ja toisin. Liian usein kuulee kommentteja siitä, ettei välittäjä pitänyt mitään yhteyttä myynnin aikana.

Vaikka mitään ei olisi tapahtunut tai kyselyitä ei olisi tullut, niin sinulla on oikeus vaatia aktiivista ja säännöllistä yhteydenpitoa. Etta LKV:n toimintatapa on tässä hyvin selkeä: yhteyttä pidetään henkilökohtaisesti ja säännöllisesti. Lupaamme olla asiakkaan tavoitettavissa koko myynnin ajan ja myös sen jälkeen. Mikäli oman kodin vastuuvälittäjä on lomalla tai muusta syystä poissa, on jokaiselle kohteelle valittu etukäteen myös ns. tuuraaja. Näin myyjä ostaja saavat ammattitaitoista palvelua myös mm. loma-aikoina.

3. Tiimityö ja myynnin taustatuki. 

Vaikka ensisijaisesti välittäjän valinta perustuu henkilöön, kannattaa kuitenkin valita välittäjä, jolla on rinnallaan ammattitaitoinen tiimi. Yhteistyö, verkostot, loma-aikojen tuuraus, ammattikuvaaja ja tehokas markkinointisuunnitelma ovat asioita, jotka ovat mahdollisia vain silloin kun välittäjä tekee saumatonta yhteistyötä muiden kanssa. Yhdessä on aina enemmän!

Meillä Etta LKV:ssa on välittäjien lisäksi myös ammattitaitoinen taustatiimi käytössä, tottakai! Vaikka olemme paikallinen ja kompaktin kokoinen toimija Turun alueella, olemme ehdottomasti halunneet valita alan huippuosaajat rinnallemme alusta alkaen. Näin voimme rehellisesti luvata asiakkaalle hänen saavan parasta mahdollista palvelua. Taustatiimimme huolehtii mm. kohteiden kuvauksista, kuvausjärjestelyistä ja markkinoinnista. Näin meille välittäjille jää aikaan enemmän siihen, joka on tärkeintä: juuri sinun kotisi myyntiin ja asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun.

Tutustu meidän tiimiin tarkemmin osoitteessa ettalkv.fi/tiimi