Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

13.10.2019

Mikä on paras myyntiaika? Lue asiantuntijan vinkit.

Moni kodin myyntiä harkitseva miettii itsekseen ennen välittäjän kutsumista sitä, milloin myynti kannattaisi aloittaa. Tilastot kertovat, että omakotitaloja ja kesämökkejä julkaistaan myyntiin eniten keväällä. Tämä johtuu usein siitä, että piha ja tontti halutaan näyttää tuleville ostajaehdokkaille silloin, kun lehdet alkavat vihertämään ja kevätaurinko hellii heräävää luontoa.

Rinnetalo Liedossa ruskan keskellä.
Tämä komea rinnetalo Liedon Vanhalinnassa näyttää upealta syksyisen ruskan keskellä. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta pääset katsomaan täältä.

Koteja ostetaan kuitenkin tasaisesti ympäri vuoden ja tästä syystä suosittelemme myyntiä harkitsevien miettivän ennemminkin sitä, milloin on oikea aika myydä sinulle itsellesi? Markkinoilla on jatkuvasti liikkeellä uusia perheitä ja asukkaita, jotka etsivät itselleen sitä unelmien kotia – vuodenajasta riippumatta.

1-tasoinen omakotitalo tulvii luonnonvalossa ympäri vuoden.
Haarlassa sijaitseva 1-tasoisessa omakotitalossa keittiö ja koko koti on kylpee runsaassa luonnonvalossa ympäri vuoden. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta pääset katsomaan täältä.

Kun elämäntilanne muuttuu, perhe kasvaa tai työt tuovat uudelle paikkakunnalle, ei se useinkaan katso kalenterista tarkkoja kuukausia. Turun alueella riittää juuri nyt kysyntää monipuolisesti erikokoisiin ja -tyylisiin koteihin asuinalueesta riippumatta. Asunto-osakkeita julkaistaan myyntiin kiinteistöjä tasaisemmin läpi vuoden ja sekä kysyntää, että tarjontaa riittää jokaiselle. Oman kodin myyntiä ei siis kannata lykätä vain siksi, että haluaisi odottaa seuraavaa ”sesonkia”. Turun talousalueen vetovoima on juuri nyt hyvässä vireessä. Onko se sitä tulevana keväänä tai vuoden päästä syksyllä – tätä kukaan ei voi juuri nyt varmuudella ennustaa. Siksi suosittelemme kutsumaan ammattilaisen paikalle silloin kun oma elämäntilanteesi olisi myynnille otollisin.

Tämä keittiö löysi uudet omistajat alle vuorokaudessa.
Tämä Maariankadulla sijaitseva remontoitu koti löysi uudet omistajat alle kaksi tuntia myynti-ilmoituksen julkaisusta. Myyntikuukausi oli lokakuu.

Mitä jos ottaisit askeleen kohti uutta ja tehtäisiin sinunkin kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi totta vielä tämän vuoden aikana? Kutsu meidät arvioimaan kotisi, niin kerromme avoimesti mitä kaikkea kodin myynnissä ja ajankohdassa kannattaa ottaa huomioon. Tulemme käymään paikan päällä veloituksetta, eikä käynti sido sinua mihinkään. Voit soittaa meille silloin kun itsellesi parhaiten sopii!

Etta LKV | 040 147 3322 | info@ettalkv.fi

Tutustu tiimiimme tarkemmin täällä.

#ettalkv #haaveistatotta #hyvienhetkienvälittäjä