Rautsuonkatu 5a, Ilpoinen, Turku

Rakennusvuosi
Omakotitalotontti, ,
Hinta 164 000 €

Näyttävä rinnetontti päättyvän tien varrella Ispoisissa.

Ispoinen on yksi Turun alueen halutuimmista asuinalueista erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Metsän ja meren läheisyys, sekä erinomaiset kulkuyhteydet keskustan suuntaan tekevät tästä alueesta vetovoimaisen. Alueen rakennuskanta on monimuotoista ja tätäkin suojaisaa tonttia ympäröi viehättävät vanhemmat talot valmiine pihoineen ja puutarhoineen. Luonnon mukaan polveileva kalliopohjainen tontti luo mahdollisuuden monenlaiselle asumisen unelmalle – juuri sinun ja perheesi näköiselle kodille.

Valmiiksi rakennettu naapurusto ja puistomainen miljöö tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen, sekä ulkoiluun koko perheelle. Muutaman kilometrin säteeltä löydät myös Ispoisten uimarannan. Lähin koulu on alle kilometrin päästä kotiovelta ja päivähoitopaikkoja on niitäkin alueella useita. Tätä parempaa sijaintia saat uudelle kodillesi etsiä!

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle – tehdään yhdessä haaveistasi totta! Lisätiedot: Johanna Willberg

Tarkemmat tiedot

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Johanna Willberg
  • Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
  • johanna.willberg@ettalkv.fi
  • 040 041 0248
Johanna Willberg

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20278747
Sijainti
  • Ilpoinen
  • Rautsuonkatu 5a
  • 20740
  • Turku
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenHeti

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta164 000 €
Myyntihinta164 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero 1134,65 eur. Vesi-, viemäri ja sähköliittymät toimittajan hinnaston mukaan. Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävät ostajalle.

Asunnon lisätiedot

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kiinteistötunnus/laitostunnus853-34-3-30
Tontin pinta-ala1236 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaTämä kaava sallii määräyksissä tarkemmin kuvatulla tavalla rakentaa enintään I-kerroksisen enintään 5 metriä korkean asuinrakennuksen, jonka ala saa olla enintään 120 m² ja jonka ullakosta saa sisustaa asuinhuoneiksi yms. enintään puolet. Lisäksi saa rakentaa määräyksissä kuvatulla tavalla talousrakennuksen 50 m². Turun kaupunki, puh. 02 330 000.
Lisätietoa kaavoituksestaTurun kaupunki, kaavoitus, puh. 02 330 000.