Meripirtintie 11, Merimasku, Naantali

Rakennusvuosi
Omakotitalotontti, ,
Hinta 229 000 €

Ainutlaatuinen merenrantatontti Merimaskussa.

Merimasku sijaitsee saariston syleilyssä, noin kymmenen kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Upeat kallioiset mäet, niityt ja peltoaukeat kuuluvat olennaisesti Merimaskun kulttuurimaisemaan. Täällä asut keskellä puhdasta luontoa ja merta, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä päivittäisistä palveluista. Merimaskun perhetalolle on matkaa alle kolme kilometriä ja sieltä löytyvät kaikki lapsiperheiden palvelut aina neuvolasta kouluun ja kirjastoon saakka. Kultaranta Golf palveluineen sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä ja Turkuun ajat täältä noin puolessa tunnissa.

Tämä 1.799m2 tontti sijoittuu Särkänsalmen sillan välittömään läheisyyteen. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on yli 350m2 ja omaa rantaviivaa n.30 metriä. Kalliopohjainen tontti on todella näyttävällä paikalla ja merinäkymät kerrassaan huikeat. Alueen rakennuskanta on monipuolinen ja naapurustossa onkin sekä vanhempaa rakennuskantaa, että uusia moderneja rakennuksia, jotka sulautuvat kauniisti osaksi saaristomaisemaa. Alueella on Naantalin kaupungin vesi- ja viemäriliittymät, joihin on mahdollista liittyä.

Haaveiletko vakituisesta asumisesta meren rannalla tai ehkä hulppeasta vapaa-ajan asumisesta saariston sydämessä? Täällä asuessasi voit yhdistää nämä molemmat. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle – tehdään yhdessä haaveistasi totta! Lisätiedot ja esittelyt: Johanna Willberg

OLET MEILLE TÄRKEÄ.
Poikkeuksellisen tilanteen johdosta noudatamme erityistä tarkkuutta näytöillä. Välitämme kaikkien asiakkaidemme turvallisuudesta ja haluamme taata kaikille turvallisen näytön, joten tulethan näytölle terveenä ja noudatat suosituksia pitämällä turvavälit ja kasvomaskia. Meillä on myös mahdollisuus kohdata jokainen asiakas yksilöllisellä tavalla, joten voit varata itsellesi yksityisnäytön ja tutustua asuntoon rauhassa.

Olen käytettävissä myös oman asuntosi myynnin suhteen. Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille ja kerron, miten voin auttaa sinua tekemään asuntohaaveistasi totta.

Tarkemmat tiedot

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Johanna Willberg
  • Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
  • johanna.willberg@ettalkv.fi
  • 040 041 0248
Johanna Willberg

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21729206
Sijainti
  • Merimasku
  • Meripirtintie 11
  • 21160
  • Naantali
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenHeti

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta229 000 €
Myyntihinta229 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero 373 eur (2020). Vesi-, viemäri ja sähköliittymät toimittajan hinnaston mukaan. Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävät ostajalle.

Asunnon lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKiinteistön ja sen edessä olevan vesialueen välissä voi olla vesijättöä, joka ei kuulu kauppaan. Ostajalla on mahdollisuus niin halutessaan hakea vesijätön lunastustoimitusta, jossa selviää mahdollisen vesijätön olemassaolo, sen suuruus, lunastushinta ja toimituskustannukset.

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kiinteistötunnus/laitostunnus529-487-1-2
Kortteli/kiinteistön nimiMerenlumo
Tontin pinta-ala1799 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaNaantalin kaupunki, puh. 02 4345 111
Lisätietoa kaavoituksestaNaantalin kaupunki, puh. 02 4345 111