Sahantie 241, Harvaluoto, Kaarina

Rakennusvuosi
Omakotitalotontti, ,
Hinta 59 000 €

Vehreä puutarhatontti merellisessä ympäristössä Harvaluodossa.

Harvaluoto sijaitsee saariston ja luonnon syleilyssä, noin kahdeksan kilometrin päässä Piikkiön keskustasta. Saareen pääset autolla perille saakka, vuonna 1998 käyttöön vihittyä siltaa pitkin. Täällä meri ja idyllinen maalaismaisema kohtaavat toisensa uskomattoman kauniilla tavalla ja rauhallinen tunnelma saa kiireen väistymään taka-alalle. Vaikka täällä asuvat saavatkin nauttia hiljaisuudesta ja puhtaan luonnon rauhasta, on alue kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä päivittäisistä palveluista. Lähimmät ruokakaupat, koulun, kirjaston ja muut päivittäiset palvelut löydät Piikkiön keskustasta, eikä Kaarinan keskustaankaan ole kuin reilu 20 minuutin ajomatka.

Harvaluodon 5 ha:n suuruinen virkistysalue on etenkin kesäaikaan todella suosittu. Täällä on loistavat puitteet uimiseen ja saunomiseen ja kesäkaudella sauna lämpiääkin neljänä päivänä viikossa. Harvaluodosta löytyy myös paikka telttailuun ja leiriytymiseen, kioski, grillikatos, kuntoreitti sekä jalkapallokenttä. Alueelle on tältä tontilta alle kahden kilomerin mittainen lyhyt kävelymatka.

Tämä noin 3 850 m2 tontti soveltuu erinomaisesti paitsi vakituiseen asumiseen, myös vapaa-ajan kohteen rakentamiselle. Rakennusoikeutta kiinteistöllä on noin 385 m2. Noin 200 metrin kävelymatkan päässä sijaitsee pieni rantapalsta, johon ostaja saa oman veneen laitettua ja ponttonilaiturilta pääsee myös uimaan. Tontilla on valmiiksi kauniita puita sekä pensaita ja se sulautuukin kauniisti ympäröivään luontoon. Tontilla on Kaarinan kaupungin vesi- ja viemäriliittymät. Sähköliittymän hankkiminen jää uudelle omistajalle

Haaveiletko vakituisesta asumisesta luonnon keskellä tai ehkä rauhallisesta vapaa-ajan asumisesta saariston sydämessä lähellä merta? Täällä asuessasi voit yhdistää nämä molemmat. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle – tehdään yhdessä haaveistasi totta! Lisätiedot ja esittelyt: Johanna Willberg
_______________________________________________

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia.
Johanna Willberg, YKV, LKV / johanna.willberg@ettalkv.fi / 0400 410 248

Tarkemmat tiedot

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Johanna Willberg
  • Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
  • johanna.willberg@ettalkv.fi
  • 040 041 0248
Johanna Willberg

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20956639
Sijainti
  • Harvaluoto
  • Sahantie 241
  • 21500
  • Kaarina
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenHeti

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta59 000 €
Myyntihinta59 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero noin 79 euroa vuonna 2021. Sähköliittymä toimittajan hinnaston mukaan Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävät ostajalle.

Asunnon lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKiinteistön 202-513-1-47 ja sen edessä olevan vesialueen välissä voi olla vesijättöä, joka ei kuulu kauppaan. Ostajalla on mahdollisuus niin halutessaan hakea vesijätön lunastustoimitusta, jossa selviää mahdollisen vesijätön olemassaolo, sen suuruus, lunastushinta ja toimituskustannukset.

Asunnon tilat ja materiaalit

Taloyhtiö

Kiinteistötunnus/laitostunnus202-513-1-48
Kortteli/kiinteistön nimiKaunismaa
Tontin pinta-ala3850 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaKaarinan kaupunki, kaavoitus. Kiinteistölle on mahdollista hakea suunnittelutarvelupaa erillispientalolle ja mahdollisille talousrakennuksille enintään yleiskaavan sallimalle kerrosalalle. Erillispientalojen alue. Rakennuspaikan vähimmäiskoon tulee olla 3500 m² ja sen tulee olla muodoltaan asuinpaikaksi soveltuva. Rakennuspaikan rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 450 m².Asuin- ja talousrakennukset on sijoitettava vähintään 25 m:n päähän rantaviivasta ja sauna vähintään 15 m:n päähän rantaviivasta. Rakennusten on sijoitukseltaan, kooltaan, muodoltaan, väritykseltään ja materiaaleiltaan sopeuduttava ympäristöön ja rantamaisemaan. Alue, jolla ympäristö ja rakennuskanta säilytetään. Uudisrakentaminen tulee sopeuttaa alueen maisemallisiin ja kulttuurihistoriallisiin ominaispiirteisiin.
Lisätietoa kaavoituksestaKaarinan kaupunki, kaavoitus