Vohlaskarintie 20, Wäkkärä, Eurajoki

Rakennusvuosi 2007
Mökki tai huvila, 2-3h, k, kph, s, wc, s, 100.0 m²
Hinta 198 000 €

-Mahdollisuus loihtia unelmien merenrantakoti-

Eurajoen keskustan läheisyydessä sijaitseva upea merenrantakiinteistö odottaa tekijäänsä.
Täällä luonnon rauhassa rentoudut arkielämän hälinän ulkopuolella, mutta palveluiden pariin Eurajoen keskustaan pääset reilussa 10 minuutissa.

Hiekkatien päästä löydät upean ison merenrantakiinteistön, jossa sijaitsee vuonna 1997–2007 välisenä aikana rakennettu omakotitalo laavuineen ja ulkovarastoineen. Nyt sinulla on mahdollisuus loihtia tästä aihiosta itsellesi ja perheellesi unelmien kesäpaikka tai oma koti. Paljon on jo tehty, mutta juuri sinulle on jätetty mahdollisuus talon loppuun viimeistelyyn. Ranta on juuri ruopattu ja näkymät merelle ovat upeat. Pohjoisranta, mutta tontin koon ansiosta pääset nauttimaan auringosta ja valosta pitkälle päivään. Aamuisin ja iltaisin nautit auringonlaskusta ja noususta talon edustalla sijaitsevalta terassilta, joka suorastaan kutsuu viettämään aurinkoista kesäpäivää. Itse taloon on mahdollista rakentaa esim. kaksi tai kolme makuuhuonetta, olohuoneen ruokailutiloineen ja kylpyhuone ja wc-tila. Puitteet helppoon ja rentouttavaan asumiseen on täällä enemmän kuin kohdillaan. Parasta on kuitenkin miljöö. Tontilla on iso vanha pelto lukuisine marjapuskineen ja omenapuineen. Omavarallisuusaste kasvaa kun marjat, salaatit, vihannekset ja potut omasta maasta ja merestä saat mm. kuhaa ja lohta.

Ajattelet varmaan, että urakka on suuri ja vaivalloinen, mutta tässä on uskomaton määrä potentiaalia ja tästä se vain voi yhä paremmaksi muuttua ja sen jälkeen voit nauttia elosta omalla rannalla luonnosta ja rauhasta nauttien.
Mikäli olet haaveillut omasta paikasta meren äärellä luonnon rauhassa, mutta kuitenkin lähellä palveluita, niin tässä on oivallinen mahdollisuus tuon haaveen toteuttamiseen. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin paikan päälle – tehdään yhdessä haaveistasi totta.

Lisätiedot: Johanna Hansén I 040 969 6679 I johanna.hansen@ettalkv.fi

Tarkemmat tiedot

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
 • Johanna Hansén
 • Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
 • johanna.hansen@ettalkv.fi
 • 040 969 6679
Johanna Hansén

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21948712
Sijainti
 • Wäkkärä
 • Vohlaskarintie 20
 • 27100
 • Eurajoki
TyyppiMökki tai huvila
Huoneistoselitelmä2-3h, k, kph, s, wc, s
Asuinpinta-ala m²100 m²
Yhteensä m²100 m²
Lisätietoja pinta-alastaKerrosala 100m² on suuntaa-antava, ei tarkistusmitattu.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2007
Käyttöönottovuosi1997
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta198 000 €
Myyntihinta198 000 €
Kiinteistövero408,00 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistöllä ei ole asuttu vuoden 2019 jälkeen, joten sähköt ei ole ollut päällä säännöllisesti. Tienhoito hoidettu naapurin toimesta.

Asunnon lisätiedot

Sauna
 • oma sauna
YleiskuntoEi luokiteltu
Lisätietoa kunnostaTalo rakennettu 1997-2007 välisenä aikana ja remontointi menossa. Talo purettu sisältä kauttaaltaan 2020-2021. Tällä hetkellä talossa ulkoseinät ja koolattu lattia ja levy pinnassa sekä seinät levytetty. Väliseiniä eikä kattoa ole levytetty ei ole, joten väliseinät tulee rakentaa uudelleen ja tehdä uudelleen huonejaot. Talon kaikki pinnat tulee uusia kalusteineen .
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2019 jälkeen talon lattia ja väliseinät purettu. 2021 lattia koolattu ja eristetty levytetty. Sein, katto ja lattia eristykset tehty ja lattia ja seinät levytetty, sähköt uusittu 2021, alapohjan tuuletusta parannettu, salaojat uusittu sekä kaivot ja ranta ja veneväylä ruopattu. Ikkunat uusittu 2016, rännit uusittu 2021, Talo vaatii mittavan saneerauksen sisätilojen osalta. Väliseinät ja pinnat rakentamatta. Sisätiloihin tulee rakentaa väliseinät, kph, wc, keittiö, ja kaikki pinnat ja kalusteet.
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö

Asunnon tilat ja materiaalit

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate
Keittiön kuvaus
 • Keittiön lattia koolattu ja eristetty ja pintalevytetty . Seinät levytetty. Väliseinät, katto ja kaikki sisustuspinnat, keittiön kaapistot vesipisteineen tulee rakentaa ja asentaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattia koolattu ja eristetty ja pintalevytetty . Seinät levytetty. Väliseinät, katto ja kaikki sisustuspinnat ja vesikalusteet tulee rakentaa ja asentaa.
WC-tilojen kuvaus
 • Lattia koolattu ja eristetty ja pintalevytetty . Seinät levytetty. Väliseinät, katto ja kaikki sisustuspinnat tulee rakentaa ja asentaa.
Saunan kuvaus
 • Sauna alkuperäinen. Lauteet paneelia, seinät puupaneeli, lattia laattaa, sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
 • Lattia koolattu ja eristetty ja pintalevytetty . Seinät levytetty. Väliseinät, katto ja kaikki sisustuspinnat tulee rakentaa ja asentaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lattia koolattu ja eristetty ja pintalevytetty . Seinät levytetty. Väliseinät, katto ja kaikki sisustuspinnat tulee rakentaa ja asentaa.

Taloyhtiö

Kiinteistötunnus/laitostunnus51-429-1-16-3
Kortteli/kiinteistön nimiHiekkaranta
Tontin pinta-ala1905 ha
Tontin omistusOma
Lisätietoa kaavoituksestaEurajoen kunta, rakennusvalvonta. p. 02-86941 tuija.tuominen@eurajoki.fi