Etta LKV - Haaveista totta

Blogi

10.7.2021

Inspiroivia terasseja ja puutarhoja

Helteinen keli sen kuin jatkuu. Ajattelimme koota teille aurinkoisten kesäpäivien iloksi inspiroivia ulkotiloja, jotka ovat jääneet meidän tiimimme mieleen siitä lähtien kun olemme ne ensi kerran nähneet. Näillä pihoilla ja terasseilla vietetään varmasti juuri nyt ikimuistoisia heinäkuisia hetkiä!

Tämä omakotitalo ja sen pihapiiri kertoi jo heti pihaan astuessa, että kotia ja ennenkaikkea puutarhaa on rakastettu koko sydämestä. Täällä ei ole laskettu tunteja, vaan vaalittu vehreää ja ainutlaatuista tunnelmaa kelloon katsomatta. Olemme aika varmoja siitä, että pihapiiri oli yksi tämän talon myyntivalteista! Tälle kodille löysi uudet omistajat välittäjämme Annika Mero LKV, KiAT.

Huolella suunniteltu piha tarjoaa monenlaisia rentoutumispaikkoja. Sellainen pihaparatiisi löytyi tästä omakotitalosta, jonka asukkaat olivat luoneet ihanteellisen kesäkeitaan kodin pihapiiriin. Vehreys ja monimuotoisuus olivat ehdottomasti tämän puutarhan parasta antia! Kodille löysi uudet omistajat Sanna Havia, LKV, KiAT.

Nykyisille asuinalueille rakennettaessa yksityinen piha ei välttämättä aina ole itsestäänselvyys. Etenkään ensimmäisinä vuosina kun kasvit vasta aloittelevat kasvuaan. Tässä omakotitalossa pihapiiri laajoine terassialueineen oli sijoitettu talon toiselle puolelle, johon ei ollut tieltä näköyhteyttä lainkaan! Tunnelman lisäämiseksi pihapiiriin oli istutettu runsaasti erilaisia pensaita. Kodille uudet omistajat löysi Johanna Willberg, YKV, LKV.

Myös rivitalojen terassit ja pihapiirit ovat nykyisin yhtä suurempia ja niihin luodaan viihtyisiä kesäolohuoneita. Grillailun lisäksi terassille saa loihdittua vaikkapa oman hyötypuutarhan ja tilaa myös lasten (miksei aikuistenkin) aktiviteeteille. Tämän rivitalokodin myynnistä vastasi Johanna Hansén, YKV, LKV.

Tässä omakotitalossa piha ja talo toistivat kauniisti yhteensopivaa tunnelmaa. Talon alkuperäinen rakennusaikakausi oli otettu upeasti huomioon pihasuunnittelussa ja paljon vanhaa kasvustoa myös säilytetty. Kerroksellisuus on todella inspiroivaa ja mielenkiintoista niin sisästilojen sisustuksessa, kuin puutarhoissakin. Kodille löysi uudet omistajat Annika Mero, LKV, KiAT

Myös parvekkeet ovat nykyisin yhtä suurempia, joten etenkin uudemmissa taloyhtiöissä parveke on todellakin kuin yksi bonushuone keväästä syksyyn. Lasitukset pidentävät tilan käyttöaikaa ja suojaavat myös siellä olevia kalusteita. Tälle kodille uudet ostajat löysi Sirpa Sobral, LKV, KiAT.

Jos sinun kotisi valttikortti on puutarha, terassialueet tai viihtyisä parveke ja olet harkinnut sen myyntiä, suosittelemme laittamaan meille viestiä jo pian! Kesää on vielä jäljellä ja aloittamalla myynnin nyt, ehdimme vielä hyvin ikuistamaan vehreän ympäristön ja huolella hoidetun pihapiirin. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksuton. Ollaan yhteydessä! info@ettalkv.fi tai 0401473322.